Με τιμεί η νέα μου υπογραφή?
Με τιμεί που χθες μετα το ντερμπι πηγαμε σε ολα τα γνωστα σουβλατζιδικα της Πατησίων με συμφορουμιτη και δεν βρίσκαμε γυρο κοτοπουλο ούτε για δείγμα?
Με τιμεί που τελικά πήγαμε σε γνωστό σαντουιτσάδικο και καναμε κτηνωδια.
Τιμεί τον συμφορουμιτη που οταν είπα ενα σαντουιτς απ'ολα δεν καταλαβε τι εννοουσα οταν λεω απ'ολα και πηρε το ίδιο?
Τιμει το σάντουιτς που το απ'ολα του ειναι ντοματα, πατατες, κοτοπουλο, ζαμπον, τυρι, τυροκαυτερη, μια αλλου ειδους σαλατα (σαν ρωσικη) και κετσαπ, μουσταρδα?
Το τιμει το σαντουιτς που τρωγοντας το νιώθεις να ανεβαζεις την χοληστερινη σου με την μια?

Με τιμεί που στο σαντουιτσαδικο δουλευε γνωστος μου που ειχα να τον δω περιπου 9 χρονια και μολις πηγα να πληρώσω με ρώτησε αν με λένε Νικόλα?
Με τιμεί που τον είχα αναγνωρισει απο πριν και το πα στον συμφορουμιτη πως αυτον καπου τον ξερω αλλα είχα επιφυλάξεις γιατί σκεφτόμουν πως δεν μπορει αυτος να χει ψηλώσει τόσο....
Με τιμεί που Παρασκευη στην μπαλα μου γύρισε ο αστραγαλος?
Τον τιμει που τωρα ειναι διπλασιος απο τους αλλους αστραγαλους μου και απο κατω το δερμα εχει ενα τρεντι χρωμα μωβουλι?
Με τιμει που στην μπαλα ηρθε και πατερας συναδελφου μηχανολογου που μου επρηξε τα αντερα γιατι δεν σταματησε να δινει εντολές και να κραζει συμπαικτες και αντιπαλους.
Με τιμει που με συγχισε και αρχισα να ουρλιαζω?
Με τιμει που οταν σηκωσα τον γιο του στον αερα εκεινος μου πε εεε προσεχε το παιδι μπαινει στρατο" και του πα "δεν πειραζει το πολυ πολυ αν χτυπήσει να βγει γιωτας και να παρει αναρρωτική"....