Θέμα: Formula 1 2008
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-11-2008, 20:40   #199 (permalink)
Neacel
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Formula 1 2008

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 Εμφάνιση μηνυμάτων
ΕΛΕΟΣ! Απλά έλεος!!!

Η Pagani;! Η Ζonda;! Είσαι σίγουρος πως είναι κλάσεις ανώτερη απο μια Ferrari;!

Τι να πει μπροστά στη Τestarossa, σύμβολο ολόκληρης γενιάς για την αυτοκίνηση;!

Ξεχνάς πως ένα αυτοκίνητο είναι πολλά περισσότερα πράγματα απο τη τελική του, την ιποδύναμή του ή το κυβισμό του...

Αλλά τόσα ξέρεις, τόσα λες... Δείξε μου πόσες καινοτομίες έχει το πρότζεκτ (γιατί σαν πρότζεκτ αυτός είναι ο άμεσός του σκοπός) της Pagani. ΠΟΣΕΕΕΕΕΕΣ;! Πόσες νέες Pagani;! ΠΟΣΕΕΕΕΣ;!

Πήξαμε στους αντιτιφόζι! Για ένα πράγμα κοκορευόταν οι Γερμανοί, για την ασφάλεια, για τα θωρηκτά και δυναμικά αυτοκίνητά τους και κατέληξαν 4 έταιριες να έχουν τα ίδια ηλεκτρικά σε μια γκάμα αυτοκινήτων που ξεκινούν απο 9.000 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 75.000 ευρώ!

Άντε ρε... και εις ανώτερα για τη μεγάλη προσφορά στην αυτοκίνηση!

Υ.Γ. Το Πουρναράκη τι τον εχεις;...
Κοίτα το τόσα ξέρεις τόσα λες θα πρεπε να το σκεφτεις πριν το ξεστομίσεις. Στην τελικη ο Μηχανολογος Μηχανικος εδώ μέσα είμαι εγώ.... Αν ήμουν Μοδιστρολογος Μηχανικός δεν θα μίλαγα. Αλλά κάτι παραπάνω ξέρω από τους τριγύρω... Αλλα έτσι ειναι οποιος θελει να μαθει καθεται με μενα τον αρχοντα και μαθαινει τίποτα οι αλλοι βαλτε τον πουρουπουπου και την καραμανλη να μάθετε για φόρμουλα.... Γι'αυτο σου λέω μάθε μπαλίτσα απ' τον άρχοντα....

Ρε να σου πω λεμε για Έντσο. Εχει καταφερει να ξεπερασει το καμαρι της McLaren την F1? Eχει καταφερει? Δεν το νομίζω....
Ή την Bugatti Veyron με τον W16 κινητηρα της VW που τροφοδοτει και τις Bentley Continental....

Το Pagani Zonda ηταν τον ονειρο του Faggio μέγιστου οδηγού αγώνων και στανταρ ειναι πολυ καλυτερο απο την καθε φεραρι. Από ντιζαιν να το πας? Από επιδόσεις? Από κινητήρα? Το συνολο του ο 7.3 L κινητηρας της Mercedes AMG το κανει να βγαζει φλόγες....

Τι θες να πουμε? Για τα φρενα της Mercedes SLR που ναι προτυπα στο πως μπορει να σταματησει ενα αμαξι απο τα 100 στα 0 μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου και χωρίς να χουν προλάβει να ζεσταθουν?

Μην ψαρωνετε η Φερραρι ειναι κορυφαια εταιρια στο χωρο των υπεραυτοκινητων αλλα δεν ειναι η μονη....

Το Noble που ναι το πιο ευκολοδηγητο υπεραυτοκινητο που χει βγει χωρις εξαρσεις που μπορει και ο πιο ακυρος να το παει στο οριο χωρις να κινδυνευει να σκοτωθει?

Οι Ιαπωνες εχουν κανει καινοτομιες με τους κινητηρες με μεταβλητους χρονισμους βαλβιδων, τα VVTLi τωρα πια και τα IVTEC....

Aκόμα και η ΝSU με τον υπερμηχανικο που χε στις ταξεις της τον Felix Wankel εβγαλε τον περιστροφικο κινητήρα και αλλαξε την ροη στην ιστορία της αυτοκινησης....

Και μπορω να συνεχισω. Οπως σου ξαναπα σεβομαι Φερραρι σαν αυτοκινητα συμβολα και αμαξια τα περισσοτερα από τα οποία είναι εργα τέχνης αλλα μην με τρελαινεις με τις καινοτομιες και αλλα τετοια....