Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-10-2008, 13:59   #4430 (permalink)
Neacel
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni Εμφάνιση μηνυμάτων
Το παιδί είχε πολλά προβλήματα και στην ουσία το αφήσανε στη μοίρα του. Πήρε το μηχανάκι και έπεσε στο γκρεμό,τραγικό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα...

Σε αυτά που λες τώρα.

Ο ΠΑΟ δεν περνάει κρίση. Δεν έχει καταρχήν ποιοτικούς αμυντικούς και έπειτα αμυντική λειτουργία. Με αυτή τη σειρά όμως. Δηλαδή εκτός του Σπυρόπουλου και άντε και του Γκούμα ποιός εκεί πίσω αξίζει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟ; Και ο Θεός ο ίδιος να έρθει στη θέση του Τεν Κάτε δεν θα τους κάνει παίχτες. Το μόνο που μπορεί να κάνει ο ΠΑΟ μέχρι τον Δεκέμβρη είναι να περιορίσει τις απώλειες.
Ο ΟΣΦΠ δεν περνάει κρίση επίσης. Δεν έχει αμυντικά χαφ. Το ότι βάφτισαμε ως τέτοιο τον Ντουντού και πάμε να κάνουμε το ίδιο με τον Γιάννη Παπαδόπουλο δεν σημαίνει πως είναι και κόφτες. Ο Στολτίδης την παλεύει ως τέτοιος αλλά να θυμίσω πότε έκανε τις δύο εξαιρετικές χρονιές του; Η 1η όταν είχε δίπλα του τον Καρεμπέ και η 2η όταν είχε δίπλα του τον Λεντέσμα. Καθαρούς κόφτες δηλαδή που δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ στο ρόστερ. Ο Λέτο να πάρει τον π**λο γιατί μπορεί να ξέρει μπαλα αλλά δεν ξέρει ποδόσφαιρο. Θα έλεγα να γυρίσει ο Λεντέσμα στη θέση ξένου που ανοίγει αν φύγει αλλά έχει στραβώσει κι αυτός και είναι περίεργη η κατάσταση.
Η ΑΕΚ, δεν θα πρωτοτυπήσω, δεν περνάει κρίση. Δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΝ στον άξονα που να μπορεί να τρέξει τη μπάλα και ξεχνάς αυτό που είπα πως δεν έχει πλάγιο χαφ. Άντε να μπορεί να παίξει ο Λαγός ως τέτοιο. Αλλά μόνο αυτός. Το ότι ο Σκόκο παίζει αριστερό χαφ και ο Εντίνιο έπαιζε πέρυσι δεξί δεν τους κάνει πλάγια χαφ.

Ο ΠΑΟΚ εκτός από αυτούς που λες έχει και τον Βερόν που είναι πολύ καλός παίχτης και τον Βιερίνια που ήταν εξαιρετικός πριν πάει να του κόψει το πόδι το άλλο το κατσίκι του Άρη. Να δούμε πως θα επιστρέψει. Πάντως είναι ΜΑΚΡΑΝ η πιό ισορροπημένη ομάδα του πρωταθλήματος και έχει και προπονητή που ξέρει να κάνει πρωταθλητισμό. Με τα χάλια που έχουν οι άλλοι 3 και τα τεράστια κενά δεν αποκλείω τίποτα. Άλλωστε θυμάσαι την πρώτη χρονιά του Ντέμη που η ΑΕΚ του Σάντος έχασε το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ από τον Ιωνικό; Δεν νομίζω πως είχε καλύτερο ρόστερ τότε από το φετινό του ΠΑΟΚ. Αν κάνει 1-2 διπλά ο ΠΑΟΚ σε καλές έδρες (δεν λέω για ντέρμπυ) θα έχει μεγάλη φόρα.

Ο Πανιώνιος θα παίξει την καλύτερη μπάλα του πρωταθλήματος με αυτούς που έχει μπροστά. Αλλά για 5ο-6ο τον κόβω για διάφορούς λόγους που βαριέμαι να πω τώρα γιατί αρχίζουν και τα μπάσκετ σε 20 λεπτά!
Δεν έχει καλους αμυντικούς ο ΠΑΟ αλλά δεν ειναι χάλι αυτοί που χει πίσω. Σου πα με την προσθηκη ενός και μονο καλου μπακ η ομαδα εχει στρώσει.... Σου πα για Πεγερανο.....
Εμένα ο Σπυρόπουλος δεν μου αρεσει. Για τα λεφτα που δαπανηθηκαν για την παρτη του δεν ειναι αυτο που πρεπει....

Ο ΟΣΦΠ δεν εχει κοφτη οπως λες αλλα αν ειναι καλα Ντουντου, Στολτιδης μια χαρά μπορουν να καλυψουν τις θεσεις. Ο σκέτος κοφτης ειναι αχρηστος στο συγχρονο ποδοσφαιρο.... Και αυτα που λες για λεντεσμα εγώ τα ακούω βερεσέ.... Καθαρος κοφτης ο Λεντεσμα? Ναι δεν εβγαινε τοσο μπροστα οσο ο Στολτιδης και δεν εβαζε γκολ αλλα καθαρος κοφτης ας πουμε ηταν ο Πασσαλης οχι ο Λεντεσμα. Μην καραφλιασουμε. Και γω ειπα να παρει ο ΟΣΦΠ παικτη για εκεινη την θεση γιατι του χρειαζεται. Αλλα σε γενικες γραμμες η ομαδα δεν ειναι κακη....

Λοιπον η ΑΕΚ σαν αξονα δεν εχει ενα χαφ να τρεξει την μπαλα. Ενα γρηγορο Τσιαρτα, εναν Ριβαλντο κατι τετοιο. Αυτο μονο της λειπει. Για ακραιους που λες εγω θα πω πως περισσοτερο χρειαζεται μπακ χαφ παρα χαφ εξτρεμ. Το συστημα που παιζει η ΑΕΚ με τους ακραιους να πατανε περιοχη δεν απαιτει χαφ εξτρεμ τυπου Τζολε ή Λετο. Προσωπικα οι Λαγος, Ζορμπας, Μπερνς (που ναι παικτακι καλο αλλα δεν ξερω γιατι δεν τον δοκιμαζει), Εντινιο, Παυλης, Μαντουάκα, Σκοκο μπορουν να ανταποκριθουν εκει πέρα.... Τα μπακ ειναι το θεμα αφου Ραμος εφυγε, ο Γεωργεας ειναι κοφτης μονο και ο Χουανφραν ηταν καλος παικτης οταν επαιζε στην Θελτα του Βιγκο....

Τελος για τον ΠΑΟΚ ναι ξεχασα Βιειρινια και Βερον. Καλοι παικτες και οι δυο. Αλλα πες μου η επιθετικη δραστηριοτητα του ΠΑΟΚ απο ποιους εξαρταται? Μηπως απο Κονσεισαο, Ιβιτς και Μουσλι? Σου φαινεται σταθερος ο Σερχιο Κονσεισαο ή ο Βλαντο Ιβιτς? Και σου ξαναλεω εχει αλλο φορ ο ΠΑΟΚ πλην του Μουσλι? Ναι τον Αναστασακο που παιζε στην ομαδα μου τον Θρασυβουλα....
Και η ΑΕΚ τοτε που το χασε το πρωταθλημα απο Ιωνικο σιγουρα δεν ειχε καλυτερο ροστερ απο τον φετινο ΠΑΟΚ αλλα τοτε ηταν αλλα χρονια.... Εδω περσι ο ΟΣΦΠ πηρε ματς στα χαρτια για να μην χασει το πρωταθλημα λες φετος να το αφησουν σε κανα ΠΑΟΚ? Δηλαδή

Παρέμβαση Νίκου Αλέφαντου:

Απο ψυχης και ειναι πραγματικοτητα το Γατόνι ειναι για χαντ - μπολ....