Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-10-2008, 23:32   #4409 (permalink)
Neacel
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Εγώ πήγα και είδα Θρασύβουλος - ΑΕΚ και χαρηκα πολυ....

Βέβαια χάρηκα γιατί ο Θράσος έδειξε πως ειναι σε ανοδική τροχιά.... Αλλά προβληματίστηκα με την ΑΕΚ....

Η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην ασυνέχεια των εμφανίσεων της ομάδας. Παιζει ενα ημίχρονο καλή μπάλα και μετά μπλακ αουτ. Σε αυτό το θέμα, μεγάλο μερίδιο χωρίς όμως να ναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος έχει και ο Γιώργος ο Δώνης. Με τους πειραματισμούς που κάνει στα σχήματα και τις διατάξεις μπερδεύει την ομάδα. Δεν γίνεται να ξεκινάς με 4-4-2 το οποίο το αλλάζεις μεσα στην διάρκεια του ματς και μετά να το ξαναλλάζεις. Οι παίκτες μπερδεύονται, τα πάντα μπερδεύονται. Επίσης βλέπεις πως ο Σκόκο που αυτή την στιγμή είναι ότι πιο ποιοτικό διαθέτεις στις τάξεις σου, παιζει καλα σε ρολο ακραιου επιθετικου. Δεν γινεται μετα να τον βάζεις μέσα στην περιοχή στην δευτερη αλλαγή συστήματος και στην τρίτη αλλαγή του συστήματος να παίζει σαν 10αρι. Θα μπερδευτεί....

Η ομάδα εχει στηθει τελευταια στιγμη αφου Πελετιερι, Τζιμπούρ, Μπασινάς εντάχθηκαν αργά και αυτό φαίνεται.
Το πράγμα μπλέκεται πιο πολυ από την στιγμή που ο Εντίνιο μοιάζει εκτός φόρμας και στραβωμένος δεν ξέρω με τι, ενώ ο Μπλάνκο που ναι φορ της ευκαιρίας δείχνει να ασφυκτιά σε αυτό το σύστημα αφού δεν εχει τον χαμαλη να του δινει μπαλα (ναι Νικο Λυμπεροπουλε παρολο που σαι μεγαλος παικτης πέρσι έκανες τον χαμάλη του Μπλάνκο) και αυτός που κανονικά θα πρεπε να κανει το χαμαλικι (Τζιμπουρ) και να παιρνει παίκτες πάνω του είναι σε τραγική κατάσταση. Αλλά επίσης πιστεύω πως και σε καλή κατάσταση να ναι ο Τζιμπούρ έχει ένα ποδοσφαιρικό εγωισμό από εδώ ως το φεγγαρι.... Ο Μπλανκο μου φαινεται οφ.

Ο Τζιμπουρ ακομα προσαρμοζεται. Δεν ξερω και θα θελα να μου πειτε αν έχει τώρα ραμαζάνι. Γιατι οι μουσουλμανοι τον καιρο που χει ραμαζάνι σέρνονται. Τα πραγματα αν γινει καλα ο Τζιμπουρ θα απλοποιηθουν αφου η ομαδα θα χει ενα φορ με ικανοτητα τοσο στο δυνατο παιχνιδι οσο και στο τεχνικο παιχνιδι.

Ο Ζορμπας μου άφησε καλές εντυπώσεις και δείχνει πολύ ελπιδοφόρος.

Με λιγα λόγια η ομάδα δεν μοιάζει λάθος φτιαγμένη. Απλά είναι ανολοκλήρωτη. Αυτό θα διορθωθεί με μια μεταγραφή στο χωρο του κέντρου...

Παιδιά όσο και αν φαίνεται παράξενο εγώ που δα ζωντανά το Πανιώνιος - Άρης έλεγα για το ποσο καλή ομάδα είναι ο Άρης αλλα τονιζα και την αστάθεια στην αποδοσή του. Χθες που κατάφερε να σταθεροποιηθεί η αποδοσή του κέρδισε και μάλλον, εύκολα τον ΟΣΦΠ.

Το ΠΑΟ - Ηρακλής ούτε που το δα.... Πάντως απ'οσο μου πε ο αδελφός μου ηταν παραγωγικός ο ΠΑΟ και ισως να μην επρεπε να ταν ετσι το σκορ. Οι μεσοι και οι επιθετικοί κάναν καλή δουλειά αλλά πέσαν σε καλό τερμα.... Για την άμυνα δεν ειπε τπτ. Σημειωσε πως ο Ηρακλής έχει πολύ ταλέντο σαν ομάδα. Περισσοτερο πρόβλημα απο ολους δεν ειχαν τα σεντερ μπακ αλλα ο Σπυρόπουλος που έπρεπε να μαρκάρει τον Μάρκες που ναι παικτούρα και ο Αλεξ ο Τζόρβας.... Βέβαια ο Τζόρβας ειναι φιλος κολλητου μου οποτε στηριζουμε τον Αλεξ. Από τον Γκαλίνοβιτς τον πολίστα καλύτερος είναι.

Ο Πανιωνά κάνει την διαφορά. Ο Ρεκομπα με ψηγματα της ποδοσφαιρικής του ιδιοφυίας την οδηγεί στην δόξα αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως μεγαλυτερο "impact" (δεν θυμαμαι την αντίστοιχη ελληνικη λεξη ) κάνει ο Φαμπιάν Εστογιάνοφ.

Ο ΠΑΟΚ παει σουπερ. Έχεις Ζλάταν στην επίθεση δεν γινεται να μην πας μπροστά....