Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
greek mousaka συμφωνω με τα γραφομενα σου. Αλλα αφου τα βλεπουμε εγω και συ αυτος γιατι δε τα βλεπει, αυτη την απορια εχω; Ειναι δυνατον σοβαρος προπονητης να εχει το Ρουκαβινα στο παγκο που εχει μπει σε 20 λεπτα εκτος ρυθμου την ωρα που καιει το ματς και εχει βγαλει μια πασα που δεν υπαρχει στο Σαλπιγγιδη, αλλη μια στο Μαντζιο και μια κεφαλια ψαρακι που εβγαλε ο κολοφαρδος.
Ειναι ο μονος ανθρωπος στο γηπεδο που αντεχει να βλεπει το περιπατητη Μαντζιο να κερδιζει ασκοπα φαουλ στη σεντρα και να σπαταλαει τις ευκαιριες. Επισης ειναι δυνατον να μη μου κανεις ροτεισον στα αμυντικα χαφ που εχω τα καλυτερα στo πρωταθλημα; Παιξε Σιμαο-Σιλβα τη τριτη, παιξε Ματος Σιλβα τη Κυριακη, παιξε Σιμαο-Ματος τη Τριτη πετα και κανα τζιωλη που και που. Ο Μελισσης ειναι δυνατον να ειναι χειροτερος του Βυντρα και του Σαριεγκι;
Aπλα πραγματα που τα βλεπει ολος ο κοσμος.Τωρα οσον αφορα την αγωνιστικη θα μεινω σε 3 στιγμιοτυπα. Το τελειωμα στο πρωτο γκολ του ρεκομπα που οποιοσδηποτε αλλος θα την ειχε στειλει στα περιστερια εκεινος χωρις να το σκεφτει σημαδευει με 3 παιχτες μπροστα του παραθυρακι, την πασα του Ρουκαβινα στο Σαλπιγγιδη που αδειαζει επιτοπου παιχτη και χωρις να το σκεφτει τσιμπημα μπαλας με το μυτακι και περασμα απ τη τρυπα της βελονας, και τελος το γκολ του Σκοκο που ειναι τοσο αερινο οσο και ο Σκοκο. Στριβει το ποδι στον αερα ωστε να παρει φαλτσο η μπαλα και σκαει ακριβως στο σημειο που πρεπει για να παει στα διχτυα,οποιοσδηποτε αλλος θα την ειχε στειλει στα περιστερια.
|