Θέμα: Football Manager
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-10-2008, 18:49   #6 (permalink)
gatoni
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Απάντηση: Football Manager

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το Demo και στις 14/11 το Football Μanager 2009. Η ζωή σου θα αλλάξει. Be ready...

Λοιπόν. Εγώ έχω κάνει τα κουμάντα μου. Έχω κρατήσει κάποιες ημέρες από την καλοκαιρινή μου άδεια προκειμένου να αφοσιωθώ στο Football Manager 2009 όταν αυτό πέσει στα χέρια μου. Για όλους μας, οι μέρες πριν την κυκλοφορία του είναι δύσκολες. Αν σκεφτεί κανείς ότι στο Facebook και στο msn οι μισοί γνωστοί μου ρωτούν καθημερινά «πότε βγαίνει ρε, λέγε» καταλαβαίνω πως το ενδιαφέρον χτυπάει κόκκινο. Το Tsak μπαμ σας ενημερώνει πως δεν έχει καμία inside πληροφορία. Έχει όμως μια υποχρέωση. Να σας βοηθήσει προκειμένου οι πρώτες μέρες με το Football Manager 2009 στο χέρι να περάσουν χωρίς προβλήματα. Ξέρω πως θέλετε να δοθείτε ψυχή και σώμα στο παιχνίδι που άλλαξε όλες μας τις συνήθειες. Ακολουθούν πρακτικές συμβουλές για να μπορέσετε να μειώσετε στο ελάχιστο τις ώρες που θα περνάτε μακριά από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας. Έχοντας επίγνωση ότι η ζωή μας γίνεται άνω - κάτω όταν κυκλοφορεί το Football Manager, η στήλη από τις 22/10 σας δίνει τα φώτα της.

Τι θα χρειαστούμε για να μείνουμε σπίτι για πολλές, πολλές ώρες.

Αλλαγές στο σπίτι

* Το δωμάτιο στο οποίο θα βρίσκεται ο υπολογιστής, εφ' όσον αυτός δεν είναι φορητός, θα πρέπει να έχουμε «καθαρό» διάδρομο προς τη τουαλέτα.

* Απομακρύνεται τραπεζάκια, καρέκλες και άλλα λοιπά «εμπόδια».

* Αν έχετε καλώδια στο πάτωμα, κολλήστε τα με διάφανη ταινία. Αφενός θα τα βλέπετε αφετέρου δεν τα παρασυρθείτε όταν θα περνάτε τρέχοντας στο δρόμο για τη λύτρωση.

* Βγάλτε το μονόζυγο από την πόρτα. Στο πρώτο «διπλό» που θα δείτε στο 3d, θα ξεχάσετε την ύπαρξή του και στους πανηγυρισμούς θα το κουτουλήσετε, είμαι σίγουρος. Ούτως ή άλλως σας είναι παντελώς άχρηστο. Δεν υπάρχει χρόνος για γυμναστική λέμε. Υπάρχει μόνο το Football Manager 2009. Αργότερα θα το ξαναβάλετε.

* Προσαρμόστε τη διαρρύθμιση του ψυγείου με τέτοιο τρόπο ώστε να ξέρετε τι είναι που.

* Κατεβάστε τη θερμοκρασία της κατάψυξης, διότι αυτή θα γεμίσει

* Μάθετε ποιο κουμπί αντιστοιχεί σε ποιο μάτι της κουζίνας. Οι κινήσεις θα πρέπει να γίνονται στο «τσακ-μπαμ».

* Αγοράστε ένα πλαστικό καλάθι απορριμμάτων, μεγάλο και ψηλό. Βάλτε διπλή σακούλα απορριμμάτων. Τα κουτιά από τις πίτσες είναι μυτερά στην άκρη και θα τρυπήσουν τη σακούλα.

Αλλαγές στο γραφείο

* Μετατρέψτε μια από τις μολυβοθήκες σας σε χώρο απόθεσης μαχαιροπήρουνων. Πρέπει πάντα να υπάρχουν τουλάχιστον 3 ζευγάρια (μαχαίρι - πιρούνι) για να εξυπηρετηθείτε.

* Ένα ρολό χαρτί κουζίνας και ένα μπουκάλι από το νέο Azax green fresh triple action θα πρέπει να είναι κάπου κοντά. Μπορεί στην επιγραφή να λέει «για τζάμια αόρατα», όμως έχει τρεις ιδιότητες: Είναι κατά της σκόνης / antistatic, κατά των λεκέδων της βροχής (στάνταρ θα φτύσετε την οθόνη στη πρώτη στραβή) και κατά της ρύπανσης.

* Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε τα σουβέρ. Σταματήστε να βάζετε τα ποτήρια του καφέ πάνω στις δισκέτες. Αυτό δεν έχει να κάνει με το FM, αλλά με την ευκαιρία ήρθε η ώρα να διορθώσετε κάποιες κακές συνήθειες.

* Πάρτε μια παγίδα για κατσαρίδες. Θα κάνετε μέρες να σηκωθείτε να καθαρίσετε το δωμάτιο και δεν χρειάζεστε τέτοιου είδους συγκάτοικο όταν παίζετε FM Μια τρομάρα να πάρετε θα κάνετε confirn squad με την ενδεκάδα κυπέλλου σε αγώνα Champions League και θα θέλετε να τα σπάσετε όλα.

Μικρές συμβουλές

* Σας είχα πει πριν από λίγο καιρό να πετάξετε όλα τα φυλλάδια από πιτσαρίες/ γυράδικα κλπ...Ξαναβρείτε τα. Ιδιαίτερα χρήσιμα είναι τα φυλλάδια από ντελιβεράδικα που δουλεύουν 7/24. Το Football Manager δεν έχει ώρα, και η λιγούρα επίσης.

* Προμηθευτείτε από το μάρκετ γάλα μακράς διαρκείας, ψωμί για τοστ, κράκερς, κονσέρβες με τόνο, κανένα zwan, και γενικά όλα τα είδη που είχαν μεγάλη ζήτηση στο σεισμό του '99. Η διαφορά είναι ότι τότε το κάνανε διότι ήταν άστεγοι, τώρα θα το κάνετε εσείς διότι θα είστε εσώκλειστοι.Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε και κατεψυγμένες πίτσες, τυροπιτάκια και ότι άλλο πάνο ωτη σκυσκευασία του οποίου να αναγραφετε χρόνος ψησήματος. Με αυτό το τρόπο θα ξέρετε να βάλετε το ξυπνητήρι του κινητού να χτυπήσει μόλις γίνει. Αλλιώς, θα φάτε κάρβουνα...

* Αγοράστε από το φαρμακείο κολλύριο, (για τα μάτια) μπατονέτες (για τα αυτιά), υγρά μαντιλάκια (για το πρόσωπο) οινόπνευμα (για μασχάλες και ), talk και hanzaplast. Τα τελευταία τα χρειαζόμαστε διότι μια γροθιά στο γραφείο αν ρίξουμε και έχουμε ξεχάσει το πιρούνι εκτός θήκης, πάει....

Το έχετε καταλάβει και εσείς. Από τις 14/11 και για κάποιες ημέρες, μέχρι να ξεχαρμανιάσουμε, η ζωή μας θα αλλάξει δραματικά. Το Football Manager είναι τρόπος ζωής, και εμείς, οι θαμώνες του Fmgreece.gr το ξέρουμε καλύτερα από όλους. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ευχηθώ καλό κουράγιο σε εκείνους που έχουν ήδη προεγγραφεί και στο Football Manager Live. Για εσάς, λυπάμαι αλλά δεν έχω συμβουλές. Αν υπάρχει Θεός, ίσως να σας λυπηθεί, αλλιώς παιδάκια μου την κάτσατε τη βάρκα.

Συντάκτης: Tsakalaki

απο fmgreece.gr