Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Λοιπόν....
Η ΑΕΚ θα πάρει πρωτάθλημα....
Κοιτάχτε όταν λέει πληρότητα ο ΠΑΟ εννοεί πως έχει 10 παικτες που ναι το 7-8, ενώ ο ΟΣΦΠ έχει 5 παικτες του 7-9 και οι αλλοι ειναι του 5-7. Βεβαια την διαφορά στην κάνουν οι παικτες του 7-9 και όχι οι παικτες του 7-8....
Ο Ντιόγο πρέπει να αποφασίσουμε τι είναι.... Γιατί αν τον λέμε δυνατό τότε είναι δύτης (σαν τον Κριστιανο) και παίρνει φάουλ αλλιώς είναι αδύναμος και πάει όπου φυσά ο άνεμος. Αποφασίζουμε και παίρνουμε μέση λύση δεν υπάρχει....
Δυνατός είναι ο Ντρογκμπα, ο Ζλάταν, ο Φαν Νιστελρόι, ο Αντριάνο και άλλοι. Ο Σοούζα είναι κορμός δέντρου σαν τον Κωνσταντίνου οπότε εμπίπτει σε άλλη κατηγορία. Δεν ειναι παικτης, ειναι πορτιέρης.
Ο Ντιόγο ειναι δυνατός οχι λογω σωματοδομής αλλά λόγω νεύρου. Είναι τσίτα στο νευρο. Πάντως είναι και αυτός δυνατός όπου θέλει. Το χει καταλάβει το υπονοούμενο και πέφτει κατάτι πιο εύκολα. Υπήρξε ολόκληρη προπαγάνδα από εφημερίδες και ραδιόφωνα "να προσέχουμε τον παικταρά", "μην γίνει σαν τον Τζιοβάνι με τον Σέμο" και έτσι. Σεβαστό είναι κάθε ομάδα να θέλει να προσέχει τα περιουσιακά της στοιχεία και είναι καλό να προσέχονται παίκτες σαν τον Ντιόγο αλλά εντάξει από το σημείο να τον προσέχουμε στο σημείο που κάθε 4ο βήμα πέφτει, έχει διαφορά....
Και πείτε μου αν έχω άδικο εγώ έτσι το βλέπω....
|