Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-10-2008, 17:48   #4409 (permalink)
Neacel
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Με τιμεί που...

Με τιμεί που σε ερώτηση - ψιλοκατσαδα, φιλης που έστησα για 10 λεπτά και ενώ μου πε "που είσαι? μου πες σε 5 λεπτά θα σουν εδώ" της ειπα "σου πα 5 λεπτα + C όπου C ανήκει στους πραγματικούς"?

Με τιμεί που τρέχω και δεν φτάνω στην σχολή γιατί μου χασαν βαθμους απο 3 προαιρετικά....
Με τιμεί που χα περάσει βασικά ηλεκτρονικά, οργανωση επιχειρησεων το εξαμηνο των καταλήψεων (ναι πριν δυο χρονια) ενώ τα αγγλικά 1 που χρωστάω τα χω περασει το σεπτεμβρη του 02 με απαλλαγη?

Με τιμεί που εκραζα τους ανθρωπους στην γραμματεια και τους ελεγα πως γινεται να χω περασει αγγλικα 2 και 4 που ναι ορολογια αλλα όχι τα 1....

Γι'αυτο μην λέτε για άλλες σχολές....

Μας τιμεί που ο καθηγητής στο μάθημα μηχανικής 2 εργαστηριο εβγαλε τα αποτελεσματα στα τέλη σεπτεμβρη ενώ το μαθημα ειχε δωθει στις αρχες ιουνη και μάλιστα την ημέρα που τα βγαλε ήταν λίγες ώρες πριν γίνουν οι νέες εγγραφές στο εργαστήριο?

Τιμεί που χουμε δηλωσει θεμα πτυχιακης και ενω εγινε ολη η εργασια τωρα μολις ανακαλυψαμε πως δεν εχει περάσει συμβουλιο για να εγκριθει? Μας τιμει που θα πρεπει να περιμενουμε 4 μηνες για να την παρουσιασουμε ενω λεγαμε σε κανα μηνα να χουμε ξεμπλεξει?

Τιμεί καθηγητή επιβλεποντα σε πτυχιακη που τον βρηκαν παιδια τυχαία στο Ντα Καπο αφού μενει εκει κοντα και επειδη δεν παταει ποτε σχολη καθισαν και ήπιαν μαζί του καφέ για να τα πουνε για την πτυχιακη?

Τιμεί αλλο καθηγητή που πε να παει το παιδι που κανει πτυχιακη στο γραφειο του στο δημαρχειο για να δουν την πτυχιακη?

Αστε λοιπόν μην ανοιξουμε το θεμα σχολές γιατί εχω πολλές ιστορίες να σας πω....

Και πιστέψτε με είστε ευλογημένοι εκεί που στε.... Όπου και να στε....

Kαι τέλος τα τίμια βίντεο....

Tei Peiraia Lekakis spanoulhs
You need to upgrade your Flash Player

Το δεύτερο (εδώ μια φίλη τραγουδά guitar, guitar)

guitar guitar guitar

Πείτε σοβαρά μας τιμεί αυτό το βίντεο....? (Δείτε και πείτε γνώμη όλοι)....

petyl 3/2008

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 16-10-2008 στις 17:52.
Ο χρήστης Neacel δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση