Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο kallithea4
Χρόνης μπαι δε γουει.
1.Αυτό με την κούραση όντως.
Πρόγραμμα δεν μου 'πε ακόμα αλλά μου 'πε θα παίξω πρώτη μέρα πόδια-δικέφαλα.Δηλαδή την άλλη μέρα ώμους-πλάτη και μετα στήθος λογικά.Σετ και τα λοιπά μέχρι τέλος βδομάδας.
2.Είμαι 1.84 και 86-87 κιλά.Εκεί παίζω περίπου στα κιλά.
Τώρα λίπος?Πώς να το μετρήσω το ποσοστό?
3.Τάπερ σχολή δυσκολάκι.Κι εξηγούμαι.
Τελειώνω συνήθως 2.Και μετά καπάκι γυμναστήριο.Πότε θα χωνέψω αν είναι?Άρα αναγκαστικά με τάπερ θα φάω αν είναι 4-4.30 πριν τη δουλειά΄.Το πρωί τα τρώω τα δημητριακά μου.Εκεί γύρω στις 12-1 τι να 'τσιμπήσω''?Ετοιμασμένο από το σπίτι δε διαφωνώ.Αλλά όχι το μεσημεριανό ας πουμε.15 λεπτά είναι το διάλειμμα που χρόνος.
|
Πόδια δικέφαλα;! Ε ρε αλλαγές... Πόσταρε και θα στα πω μετά. Γυμναστής απο το γυμναστήριο είναι αυτός ή της ομάδας;
Καλά το λίπος ασ το θα σε δω εγώ και θα σου πω (απο το facebook νομίζω we are friends).
Δε μίλησα για μεσημεριανό. Είπα ρύζι-κοτόπουλο. Ποσότητα συγκεκριμένη. Σε μια ώρα θα έχει χωνευτεί και θα σου δώσει δύναμη κι ενέργεια στο γυμναστήριο. Επίσης σε 15 λεπτά τρως άνετα ένα γεύμα!!! Άκοπα που λέει και το γατόνι!
Απο αύριο παω Ρέθυμνο και δε θα έχω ίντερνετ. Αλλά θα μπαίνω που και που όταν πηγάινω για καφέ, οπότε θα σου βγάλω κάτι και θα στο στείλω με ΡΜ. Έχε υπόψην σου ότι θα κρατήσει περίπου 8-12 βδομάδες.... αν αντέξεις, αλλά θα είσαι κομμάτια στο τέλος, όχι απλά θα χάσεις τη κοιλιά.