Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-10-2008, 21:13   #239 (permalink)
mesi13
AYO TECHNOLOGY

Το avatar του χρήστη mesi13

mesi13 is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Μπασκετούπολη.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Commando7hh Εμφάνιση μηνυμάτων
Ήσουν και θα είσαι, για πολλά χρόνια ακόμη, το πιο ηχηρό όνομα που φόρεσε τη φανέλα των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδος. Η ανάμνηση λοιπόν, από τον Παναθηναϊκό είναι η καλύτερη που θα μπορούσες να έχεις, έτσι δεν είναι;

"Όχι ακριβώς. Έχω μια γλυκόπικρη ανάμνηση από τη χρονιά μου στην Ελλάδα. Τα πράγματα πιστεύω πως δεν έγιναν έτσι όπως θα έπρεπε να γίνουν γι' αυτό και είμαι πληγωμένος. Είναι κάτι όμως, που με τον καιρό θα το αφήσω πίσω μου και δεν θα με απασχολεί καθόλου πια".

- Τι εννοείς;

"Θα ήμουν πολύ καλύτερα αν δεν μου χρωστούσε ο Παναθηναϊκός χρήματα και αν δεν αναγκαζόμουν να πάμε στα δικαστήρια για να λύσουμε τις διαφορές μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να καταλήξουμε έτσι; ήρθα στην Ελλάδα για να οδηγήσω τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Το έκανα και με πέταξαν.... Γιατί;"

απο το sport24.gr, αποσπασμα απο τη συνεντευξη του Ντομινικ Ουιλκινς στον 'πρασινο τυπο'

Τι λε ρε Ντομινικ?? Τα απλυτα του 'αυτοκρατορα' στη φορα??

Δε ντρεπεστε λιγο λεω γω να το παιζετε λαρτζ και καλα οποιον παικτη θελουμε τον παιρνουμε τοσα χρονια και να χρωστατε στον ανθρωπο 10 χρονια τα λεφτα του
Εσυ εισαι στα δικαστηρια στο ποδοσφαιρο με οποιο μιλαει αγγλικα.Το πριμ της ριζουπολης το ξεπληρωσε στους παιχτες ο προεδρος επενδυτης η ακομα,τα δανεια που πηρε απ τις τραπεζες για το τζιοβανι και το ζαχοβιτς τα ξεπληρωσε η ακομα,τα κλεμμενα λεφτα βεβαια με τα οποια ηρθαν οι Ντεταρι και οι Προτασωφ εδω περα δεν εχω απιτηση να επιστραφουν στους κατοχους τους.