Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-04-2007, 11:54   #5 (permalink)
Kallia
Planet girl > all

Το avatar του χρήστη Kallia

Περιοχή: Κηφισιά
Kallia is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Champions League - UEFA

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν σε λέω άμπαλη επειδή δεν έχεις αντρικό μόριο (πολύ σικ το λόγιο ύφος μου) . Σε λέω άμπαλη επειδή μας λες πως ο Κακά είναι παικταράς. Είπαμε εμείς το αντίθετο? Απλά εξηγώ πως ο Κακά δεν μπορεί να κάνει ποικιλίες. Είδες στο βίντεο μέχρι και τον Αντριάνο στο τέλος να κάνει τρελό τριπλίδι.....

Γραφικός είμαι, μυρωδιάς δεν είμαι... Είμαι επίσης και κωλοπαίδι γι'αυτό don't mess with me girl....
Ποτέ δε πήγα να αποδείξω ότι είναι παιχταράς, αυτό εξυπακούεται. Προσπάθησα να αποδείξω σε σένα ότι είναι θεαματικός και μπαλαδόρος. Επίσης όταν ένας παίκτης σκοράρει κάθε χρόνο το αριστερό με το δεξί, με πλασέ, με λόμπα, με βολίδες στο γάμα, με το κεφάλι, με ψαλιδάκι, με εναέριο βολέ-λόμπα (θυμήσου το φετινό με Ίντερ 3-4) και ενίοτε μπαίνε και με την μπάλα στα δίχτυα τότε νομίζω θα συμφωνείς ότι κάνει ποικιλίες…

Απλά παραδέξου το, είσαι ξεροκέφαλος και δε θέλεις να το παραδεχτείς γιατί κατά βάθος δε μπορείς να αποβάλεις το μίσος σου για την Μίλαν, ειδικά όταν θα το σηκώνει μέσα στο ΟΑΚΑ.

Εμμένω στην αρχική μου άποψη και εξακολουθώ να πιστεύω ότι είσαι μυρωδιάς. Δε μου κάνεις για παιχτούρα.
Ο χρήστης Kallia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση