Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-04-2007, 10:16   #20 (permalink)
Kallia
Planet girl > all

Το avatar του χρήστη Kallia

Περιοχή: Κηφισιά
Kallia is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Προβληματα - Αποριες - Λυσεις

Ρε παιδιά έχω ένα περίπλοκο πρόβλημα στο pc μου στο σπίτι και άμα ξέρει κανείς σας παρακαλώ πείτε μου τι φταίει να το αλλάξω. Ευχαριστώ.

Άμα ανοίξω το pc μου και δεν λειτουργήσω κάποια συγκεκριμένα προγράμματα(windows media player, DC++ ktl.) λειτουργούν όλα μια χαρά(windows xp έχω) και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όταν όμως βάλω windows media player για να ακούσω μουσική ή το DC++ ίσως και το msn(και δε ξέρω και τι άλλα προγράμματα) μετά από λίγο(το χρονικό διάστημα δε είναι πάντα το ίδιο μπορεί να μου το κάνει μετά από 2 λεπτά, μετά από 10 ή μετά και από μισή ώρα) ξαφνικά σαν να δίνει κάτι εντολή και να σβήνει το pc έτσι ξαφνικά…Λες και έπεσε το ρεύμα. Στην αρχή νόμιζα ότι τα είχε παίξει το τροφοδοτικό, το άλλαξα(μου έβαλαν ένα πιο δυνατό) για ένα μικρό χρονικό διάστημα δε μου έκανε τπτ (μισή με 1 μέρα), μετά πάλι τα ίδια. Εντωμεταξύ μου έκαναν πριν κάνα 5μηνο format, έχω antivirus το οποίο κάνω update σε καθημερινή βάση και δε μου έχει βγάλει ποτέ κανένα error. Το pc to έχω 3 χρόνια περίπου, έχω UPS και το περίεργο είναι ότι άμα το αφήσω το pc στa windows και δε το λειτουργώ θα μείνει ανοιχτό και δε θα σβήσει ποτέ. Η Θερμοκρασία του κουτιού είναι σταθερά στους 20-22 (αν θυμάμαι καλά έτσι μου είπαν) και έχει 3-4 ανεμιστήρες. Έχω την υποψία ότι την εντολή την δίνει το motherboard και ότι τα έχει παίξει. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και τι πρέπει να κάνω? Πρέπει να αλλάξω motherboard?

Μήπως να το στείλω σε κανένα τεχνικό και να το ψάξει αυτός να τελειώνουμε?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kallia : 27-04-2007 στις 10:23.
Ο χρήστης Kallia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση