Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Raz3on
Η οποία Τσέλσι παίζει εκπληκτικά φέτος κατά την γνώμη μου. Να ξεκινήσω από επίθεση... Με έναν παιχταρά σαν τον Ντρογκμπά να μαζεύει οποιονδήποτε σέντερ μπακ, πόσο μάλλον τον άμπαλο τον Άγγερ. Τον Σεφτσένκο να ανοίγει χώρους, να τραβάει αμυντικούς, να χώνει και κανένα γκολάκι που και που και να κάνει πολύ δουλειά γενικά.
Τα χαφ είναι μία κλάση παραπάνω. Ο Κόουλ βγαίνει σαν 10άρι στον κενό χώρο που είναι αρκετά ποιοτικός παίχτης και μπορεί να το κάνει. 3 χαφ, 2 πολύ επιθετικά Λάμπαρτ-Μίκελ και ένα παιχταρά κόφτη τον Μακελελέ. Ο Μίκελ χθες ήταν πολύ καλός και πρόκειται για πολύ μεγάλο ταλέντο. Οξυδερκής, γρήγορος, ψύχραιμος. Βάλε και Εσσιέν, Μπάλακ και παίρνεις την εικόνα.
Θα συμφωνήσω για το άθλιο 4-3-3 που έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια, όμως ο Μουρίνιο είναι τόσο ικανός κόουτς γι' αυτό τον λόγο. Το άλλαξε...
|
Φίλε μου δεν έχεις καταλάβει τίποτα από ότι είπα. Όταν η Chelsea έπαιζε το 4-3-3, τότε ναι την θαύμασα. Όταν όμως κατάλαβε ο Μουρίνιο, ότι για να κάνεις πρωταθλητισμό και να αποδίδεις μπάλα πρέπει να είσαι ομάδα με

και βάρος στην φανέλα, έκανε ότι κάνει μια ανερχόμενη μικρομεσαία και άπειρη ομάδα στην Ευρώπη! Τσούκου τσούκου μπολ!! και δικαιού να το έκανε, γιατί από ότι φαίνεται θα του χαρίσει το Champions League. Το θέμα είναι ότι κάνεις δεν θα θυμάται την αρμάδα του Abramovich, γιατί ούτε τους τίτλους σαρώνει, ούτε μπάλα παίζει.
Όσο για την Liverpool, δεν ξέρω που είχες πάει στο 2ο ημίχρονο του τελικού με την Μιλαν.