Απάντηση: Ολυμπιακοί αγώνες 2008
Καταρχήν μια γενική παρατήρηση: Τι έγινε ρε παιδιά; Τέλειωσε η ντόπα;
3 μετάλλια είναι καλά; Να το αφήσω;
Στα του μπάσκετ τώρα (το μόνο που έχω ασχοληθεί ως τώρα):
Με Ισπανία δεν το είδα λόγω υποχρεώσεων. Μου είπαν πως είμαστε τραγικοί αλλά δεν μπορώ να κρίνω. Πάντως με 11/24 βολές δεν κερδίζεις ούτε τη μεικτή στρουμφακίων...
Με Γερμανία έγινε απλά το λογικό. Πιέσαμε τα γκαρντ τους,δεν έφτανε η μπάλα εύκολα σε Ντιρκ και Κέιμαν και τέλος.
Με ΗΠΑ δεν πίστευα στα μάτια μου. Από τις χειρότερες εμφανίσεις της εθνικής τα τελευταία 5 χρόνια. 25 λάθη; 8-9 φορές χαμένη μπάλα στο κέντρο; Επανήλθε και ο βραχνάς των χαμένων αμυντικών ριμπάουντ. Απλά απαράδεκτα πράγματα. Κόβω τον λαιμό μου πως αν τους ξαναπετύχουμε θα χάσουμε δύσκολα. Αν χάσουμε. Δεν παίζουν τίποτα το ιδιαίτερο σαν μπάσκετ σε επίπεδο τακτικής και περιμένω σήμερα οι Ισπανοί να τους βγάλουν το λάδι.
Με Ανγκόλα απλά δεν υπήρξε ματς, καλή προπόνηση.
Όλη η δουλειά πάντως είναι ο προημητελικός. Το λέω πριν αρχίσει το τουρνουά και επιμένω πως με όποιον και να παίξουμε από τον άλλο όμιλο είμαστε φαβορί. Τώρα που ξεκαθάρισε η κατάσταση και έμειναν Αργεντινή και Λιθουανία ως υποψήφιοι αντίπαλοι εκφράζω προτίμηση σε Αργεντινή που έχει μια εξαιρετική πεντάδα αλλά ο πάγκος της είναι τραγικός. Όχι πως και η Λιθουανία είναι κανα φόβητρο πάντως,οι ψηλοί της εκτός του Λαβρίνοβιτς δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Πιστεύω πως τελικά θα πάρουμε το χάλκινο χωρίς να αποκλείω και καμιά κηδεία στον ημιτελικό αν με το καλό πάμε.
|