Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-04-2007, 10:32   #4 (permalink)
Dionisisp
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.

Το avatar του χρήστη Dionisisp

Περιοχή: Αθήνα , Αττική
Dionisisp is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Champions League - UEFA

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mesi13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο Κακα υπερτερει αυτη τη στιγμη οντως.
Δεν ξέρω πόσοι εκτιμάτε τον ΠΕΛΕ λόγω ότι φαντάζομαι οι περισσότεροι είστε με τον Μαραντόνα ( συγκρίσεις δεν κάνω είμαι της άποψης που λέει και οι 2. Δεν υπάρχει ποιος είναι καλύτερος. Και οι δύο στην εποχή τους και για όλες τις  χρονιές είναι οι καλύτεροι ) ο ΠΕΛΕ λοιπόν όταν για πρώτη φορά κλίθηκε ο ΚΑΚΑ στην εθνική Βραζιλίας είπε πως αυτός αξίζει να φοράει την φανέλα του με το Νούμερο 10.

Οι δύο φάσεις που μου έχουν μείνει από Πελέ και Μαραντόνα είναι :

Ένα μη γκολ του Πελέ αλλά που δείχνει την οξυδέρκια και το μυαλό που είχε ο Πελέ μέσα στον παιχνίδι. Κάποιος του κάνει μια μπαλιά βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Πελέ αντί να κάνει μια τρίπλα τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση της μπάλας. Παρασύρετε ο τερματοφύλακας τον ακολουθεί και πριν καταλάβει τι έχει γίνει τον περνάει ο Πελέ , πλασάρει την μπάλα στο άσιο τέρμα από πλάγια αλλά δυστηχώς επειδή ήταν πλάγια και επειδή είχε γήρει το κορμί του η μπάλα πάει εκτός εστίας.

Η φάση που μου έχει μείνει από Μαραντόνα την ξέρετε όλοι σας γιατί όλοι την έχουμε θαυμάσει. Το γκολ βέβαια με την Αγγλία.

Κια έρχετε το μεγάλο ερώτημα. Ποια μου έχει μείνει πιο πολύ. Απάντηση : Και οι δύο. Δεν θέλω να μπω στο τριπάκι που μας έχουν βάλει να πούμε ποιος είναι καλύτερος.

Ποιο αγαπημένος είναι άλλο ερώτημα. Καλύτερος , εγώ δεν θα μπω σε τέτοια σύγκριση.
να του μιλήσω εγώ.

Αντώνης Βαρδής.
Ο χρήστης Dionisisp δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση