Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina
Neacel δε σε τιμεί που συνέχεια κάνεις παρατηρήσεις για τα ορθογραφικά. Άντε καμιά εκδρομή, να ξελαμπικάρεις λίγο
Με τιμεί που μόλις έφαγα μια από τις πολλές πολωνικές σοκολάτες που μου φεραν οι φίλες μου ;;
Τιμεί τη πολωνική 'σοκοφρέτα' που δεν πιάνει μια μπροστά στην ελληνική ;;
|
Μια? Ή εννοεις όλες? Ναι σε τιμεί
Όχι δεν την τιμεί που δεν είναι καλύτερη....
Κάνω παρατηρήσεις για να μην ξανακάνουν λάθη οι άνθρωποι.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6
Με τιμεί σήμερα που πήγα για καφέ στη "Κουκουβάγια" και δίπλα μου καθόταν η Βίκυ Καγιά;
Με τιμεί που το πήρα χαμπάρι αμέσως ενώ ο φίλος μου ο Γιουροπάο δε το πίστευε;
Τον τιμεί που όταν το πίστεψε ήθελε να πάει να της πει: "Βικάρα, θα βάλεις μέσον να με πάρουν στο "So you think you can dance" χωρίς να περάσω απο επιλογή;"
Με τιμεί που κατάφερα να τον κρατήσω;
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
|
Σε τιμούν όλα....
Τον φίλο σου δεν τιμεί που ήθελε να πει την Καγιά Βικάρα. Βικάρα ήταν μόνο μία, η Μοσχολιού....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο xoulk13
Με τιμεί που σε 5 μέρες κατέβασα +-50 κρέπες και για το λόγο αυτό κατέβασα ένα βαζάκι μερέντα;
Τιμεί τη μερέντα που δε κυκλοφορεί πλέον σε κουβά όπως παλιότερα;
Με τιμεί που επιτέλους μετά από χρόνια έρευνας κατάφερα και βρήκα ένα κουτάκι (αμφιβάλω ότι θα έχει ξεμείνει κάπου η παλιά συσκευασία) από τις αγαπημένες καραμέλες certs;Ναι,σκεφτείτε...ξέρετε για ποιες μιλάω!Με τιμεί που πλέον μένει να βρω κι ένα κουτάκι τσίχλες hollywood (αν γράφεται έτσι) και θα μπορώ να αφιερώσω ειδικό χώρο σε ένα ράφι για τα συλλεκτικά μου εκθέματα;
|
Ένα βαζάκι μερέντα σε μια βδομάδα δεν είναι κάτι. Σε τιμεί όμως που έφαγες 50 κρέπες μπράβο
Δεν την τιμεί την άτιμη που δεν κυκλοφορεί σε κουβά. Αυτή ήταν η αγαπημένη μου συσκευασία... Κρίμα να πάρει η ευχή να πάρει κρίμα... Κότες, κότες, κότες που θα λεγε και ο Τερενς Κουίκ
Certs ε? Σε τιμεί....
Υπήρχαν Hollywood τσίχλες? Ναι σε τιμεί που θα κάνεις έκθεση. Θα σε τιμεί πιο πολύ αν βάλεις και εισιτήριο για να μπορει να βλέπει ο κόσμος τα εκθέματα....