Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-08-2008, 08:25   #5 (permalink)
Commando7hh
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Φρικιαστικό έγκλημα στη Σαντορίνη με μία νεκρή και τέσσερις τραυματίες

Εγω μια απορια εχω: εισαι οργανο της ταξης και βλεπεις εναν τρελο να κυκλοφορει με ενα μαχαιρι και ενα ΚΕΦΑΛΙ σε ενα χωριο. δεν σκεφτεσαι να του πεις να αφησει κατω το μαχαιρι?!??! και εφ οσον του το λες και δεν το κανει και πλησιαζει για ποιον ακριβως λογο δεν του κανεις το κεφαλι ελβετικο τυρι?? μην πουν οτι ηταν 'καταχρηση εξουσιας'??? δεν ξερω πιστευω οτι η αστυνομια εχει τεραστια ευθυνη για ολα εκτος απο την ατυχη κοπελα. οι αλλες 2 που χτυπησαν με το μηχανακι την πληρωσαν εξ αιτιας του αστυνομικου που τραυματιστηκε κι ο ιδιος.

τι να πω ισως εχω διαφορετικες αντιληψεις σχετικα με το ποσο ευκολα τραβας τη σκανδαλη εκει αλλα ΕΣΤΩ στο ποδι δε μπορουσε να του ριξει? (αν και κανονικα μια και στο κεφαλι ηθελε αυτος μη χαλαμε και σφαιρες και κατευθειαν στα σκυλια, μην πληρωνουν οι φορολογουμενοι γευματα στη φυλακη μια ζωη για αυτο το τερας)

σοκ για τη φρικη και δεος για την ηλιθιοτητα

και δεν εννοω να το παιξει στιβεν σιγκαλ ο μπατσος και να παρει το νομο στα χερια του, να δικασει διχως δικη και να εκτελεσει επιτοπου. εδω μιλαμε για μια αποφαση που πρεπει καποιος να την παρει και να τον καθαρισει πριν χτυπησουν περισσοτεροι αθωοι. απλα πραγματα.

τι να πεις