Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-07-2008, 09:16   #4216 (permalink)
Insomni@
Φυστίκι Αράπικο

Το avatar του χρήστη Insomni@

Περιοχή: Στον κόσμο μου...
Insomni@ is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Insomni@
Προεπιλογή Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο xoulk13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Τί να με προτοτιμήσει;
Που από αύριο και για 3 μέρες θα κρατάω μόνος μου το μαγαζί,με αποτέλεσμα να φεύγουν απογοητευμένοι οι πελάτες,να πάρουν φωτιά τα τηλ. για πληροφορίες σε τιμές και είδη και να κοπούν στραβά και πολύυυ αργά όσα τραπεζομάντηλα κοπούν;
Που κλείστηκα σήμερα εκτός σπιτιού με γονείς και αδέρφια να λείπουν, με μποξεράκι και παντόφλες ένα φίλο μόνο κοντά και τελικά κλειδαρά-φίλο που άφησε γιορτή για να έρθει να μου ανοίξει αφού χάλασα ό,τι σελιδοδείκτη, πιστωτική και αντικείμενο μου έφερε ο φίλος για να ανοίξω (+ σορτσάκι και κάτι κουλό για τα πόδια για να πάω να βρω το τηλ. του κλειδαρά) ;
Που έχω ήδη υπολογίσει τι θα κάνω για τα μαθήματα του Σεπτέμβρη με το ένα μάθημα να χάνεται γιατί έχω απάλευτη εργασία την οποία μόνο αν αγόραζα από άλλη κοπέλα που την έχει κάνει θα έδινα (αφού την επεξεργαστώ) για να μπορέσω να δώσω το μάθημα, αλλά αυτή είναι άφαντη;
Ή που είδα την απίστευτη ταινία "Σαολίν σόκερ" την οποία και προτείνω χαλαρά στον Νίσελ (μαζί με το "black sheep" ) ;
Όχι δεν σε τιμεί,και μόνο το άγχος που θα έχεις είναι αρκετό..
Ούτε αυτό σε τιμεί αλλά φαντάσου να μην είχες κανέναν φίλο εκεί κοντά!!Η κατάσταση θα ήταν ακόμα χειρότερη..
Έλα ρε αλήθεια??Πω,κρίμα για την εργασία..
Ορίστε,η ταινία σε τιμεί!!Βέβαια,αν τo ''Black Sheep'' είναι αυτό που νομίζω,το μόνο που έχω να πω είναι αυτό==>

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel Εμφάνιση μηνυμάτων
Kαταρχάς δεν σε τιμεί που το προτοτιμει το γραφεις ετσι.... Κρίμα να πάρει η ευχή να πάρει κρίμα. Κότες, Κότες, Κότες. Συγνώμη αυτό είναι από άλλη εκπομπή.... Είσαι και φιλολογος....

Ρε μην του την λες του παιδιού..Τραβάει τέτοιο ζόρι και συ κοιτάς την ορθογραφία?