Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-07-2008, 02:01   #4215 (permalink)
Neacel
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο xoulk13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Τί να με προτοτιμήσει;
Που από αύριο και για 3 μέρες θα κρατάω μόνος μου το μαγαζί,με αποτέλεσμα να φεύγουν απογοητευμένοι οι πελάτες,να πάρουν φωτιά τα τηλ. για πληροφορίες σε τιμές και είδη και να κοπούν στραβά και πολύυυ αργά όσα τραπεζομάντηλα κοπούν;
Που κλείστηκα σήμερα εκτός σπιτιού με γονείς και αδέρφια να λείπουν, με μποξεράκι και παντόφλες ένα φίλο μόνο κοντά και τελικά κλειδαρά-φίλο που άφησε γιορτή για να έρθει να μου ανοίξει αφού χάλασα ό,τι σελιδοδείκτη, πιστωτική και αντικείμενο μου έφερε ο φίλος για να ανοίξω (+ σορτσάκι και κάτι κουλό για τα πόδια για να πάω να βρω το τηλ. του κλειδαρά) ;
Που έχω ήδη υπολογίσει τι θα κάνω για τα μαθήματα του Σεπτέμβρη με το ένα μάθημα να χάνεται γιατί έχω απάλευτη εργασία την οποία μόνο αν αγόραζα από άλλη κοπέλα που την έχει κάνει θα έδινα (αφού την επεξεργαστώ) για να μπορέσω να δώσω το μάθημα, αλλά αυτή είναι άφαντη;
Ή που είδα την απίστευτη ταινία "Σαολίν σόκερ" την οποία και προτείνω χαλαρά στον Νίσελ (μαζί με το "black sheep" ) ;
Kαταρχάς δεν σε τιμεί που το προτοτιμει το γραφεις ετσι.... Κρίμα να πάρει η ευχή να πάρει κρίμα. Κότες, Κότες, Κότες. Συγνώμη αυτό είναι από άλλη εκπομπή.... Είσαι και φιλολογος....

Σε τιμεί που θα προκαλεσεις ΧΑΟΣ στο μαγαζι....

Σε τιμεί που θες να παρεις την εργασια δεν σε τιμεί που δεν βρίσκεις την κοπελιά. Καμιά σχέση με τον Σουαντό η κοπελιά?

Το Σαολίν Σόκερ το χω δει αλλά καλά κάνεις και το προτείνεις. Σε τιμεί. Για το Black Sheep δεν ξερω κατι αλλά για να το προτείνεις εσύ ο Κουτσογιαννοπουλος του καλτ σινεμα θα το ψαξω να το δω....