Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Kallia
Επίσης το ότι το ματς έγινε 1-1 αντί για 3-0 δεν φταίει η τύχη σου, η ανικανότητα σου φταίει που τέτοιες ευκαιρίες(όλες) τις έστειλες στο κέντρο της εστίας.
|
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Kallia
Ακριβώς! Εγώ όμως τιμωρήθηκα, γιατί παρότι το 3-0 έγινε 3-3 μετά έχασα 2-3 άχαστες ευκαιρίες για το 4-3 ειδικά αυτή του Σέβα που είναι απαράδεκτο να το χάνει κανείς.
|
Οταν χανει ευκαιρια ο Καρικ και ο Γκιγκς ειναι αμπαλοσυνη/ανικανοτητα ενω οταν χανει ο Σεφτσενκο απλα ειναι απαραδεκτο? Αν οι ομαδες επαιζαν αντιθετα χθες πιθανοτατα θα ελεγες για την κωλοφαρδια την Γιουναιτεντ που δεν εχανε 3-0 στο ημιχρονο.. Γκιβ μι ε μπρεικ. Ο εμπαθης παντα θα βρει κατι να σχολιασει.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Kallia
Τουλάχιστον στην πιο αποτυχημένη χρονιά μας τα τελευταία 7-8 χρόνια σηκώσαμε 2 κούπες...
|
Και τι κουπες ε, κουπαρες. Αφου ακομα θυμαμαι το συναρπαστικο ματς που δωσατε με κατι γιαπωνεζους για τον ημιτελικο του παγκοσμιου κυπελλου συλλογων.
Ο Καρικ και ο Χαργκριβς, αν και δεν ειναι και οι πλεον αγαπημενοι μου παικτες, ειναι βασικοι σε μια ακρως επιτυχημενη ομαδα και σιγουρα εχουν σημαντικο μεριδιο στις επιτυχιες. Σαφως και δεν ειναι ανικανοι. Καλα ο Βιντιτς αμπαλος, σαν ανεκδοτο μου ακουγεται, μια χαρα αμυντικος ειναι.