Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-05-2008, 13:52   #1 (permalink)
depoina
Super Moderator
 
Το avatar του χρήστη depoina
 
Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
Μηνύματα: 5.548
depoina is on a distinguished road
Προεπιλογή Παιδιά χωρίς...πατέρα

Ιστορική νίκη για το δικαίωμα τεκνοποίησης των ανύπαντρων και ομοφυλόφιλων γυναικών αποτελεί η απόφαση του βρετανικού Κοινοβουλίου να άρει τον περιορισμό που θέτουν οι κλινικές γονιμοποίησης στα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν απογόνους για τον υποχρεωτικό χαρακτήρα του πατέρα.
Το νομοσχέδιο για την Ανθρώπινη Γονιμοποίηση και Εμβρυολογία θα αντικαταστήσει τη σχετική νομοθετική ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία είναι υποχρεωτική η «γονεϊκή υποστήριξη».
Εβδομήντα πέντε Βρετανοί βουλευτές ψήφισαν υπέρ της απόσυρσης της ρύθμισης και 68 κατά. Η συζήτηση έγινε στο πλαίσιο της συζήτησης για τον νόμο που καλύπτει θέματα σχετικά με την ανθρώπινη γονιμότητα και εμβρυολογία, καθώς και τη γονιδιακή έρευνα.

Αμβλώσεις
Ενα 24ωρο νωρίτερα οι βουλευτές απέρριψαν πρόταση επιβολής περισσότερων περιορισμών στις αμβλώσεις. Οι προσπάθειες των Συντηρητικών να περιορίσουν τις αμβλώσεις στη χώρα απέτυχαν, με αποτέλεσμα το βρετανικό Κοινοβούλιο να δώσει το «πράσινο φως» στο να παραμείνει το ανώτατο επιτρεπόμενο χρονικό όριο για τον τερματισμό της κύησης στις 24 εβδομάδες.
Η μείωση της περιόδου κατά την οποία επιτρέπονται οι εκτρώσεις θα σηματοδοτούσε την πρώτη σημαντική αλλαγή στο νομικό πλαίσιο από το 1990, όταν το όριο είχε μειωθεί από τις 28 στις 24 εβδομάδες.
Το ανώτατο όριο είναι διπλάσιο απ ό,τι στη Γαλλία και τη Γερμανία, 6 εβδομάδες μεγαλύτερο απ ό,τι στη Σουηδία και τη Νορβηγία και ίσο με ό,τι προβλέπεται στην Ολλανδία. (ethnos.gr)


Σε αυτή τη χώρα πάμε κατά διαόλου...Παιδιά χωρίς πατέρα και αμβλώσεις στις 24 βδομάδες !!!
__________________
You're not your job. You're not how much money you have in the bank.
You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet.
You're not your fucking khakis.
You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Ο χρήστης depoina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση