Θέμα: Εuro 2008
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-05-2008, 16:56   #11 (permalink)
gatoni
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Απάντηση: Εuro 2008

Η ομάδα που θα στείλουν οι loosers:

Τερματοφύλακες: Ίκερ Κασίγιας (Ρεάλ), Πέπε Ρέινα (Λίβερπουλ), Αντρές Πάλοπ (Σεβίλλη)

Αμυντικοί: Κάρλες Πουγιόλ (Μπαρτσελόνα), Χουανίτο (Μπέτις), Αλβάρο Αρμπελόα (Λίβερπουλ), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ), Φερνάντο Ναβάρο (Μαγιόρκα), Ραούλ Αλμπιόλ (Βαλένθια), Κάρλος Μαρτσένα (Βαλένθια), Ζοάν Καπντεβίλα (Βιγιαρεάλ)

Μέσοι: Σεσκ Φάμπρεγας (Άρσεναλ), Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Τσάβι Ερνάντεζ (Μπαρτσελόνα), Ρουμπέν ντε λα Ρεντ (Χετάφε), Τσάμπι Αλόνσο (Λίβερπουλ), Νταβίντ Σίλβα (Βαλένθια), Σαντιάγκο Καθόρλα (Βιγιαρεάλ), Μάρκος Σένα (Βιγιαρεάλ)

Επιθετικοί: Φερνάντο Τόρες (Λίβερπουλ), Ντανιέλ Γκουίθα (Μαγιόρκα), Νταβίντ Βίγια (Βαλένθια), Σέρχιο Γκαρθία (Σαραγόσα)

Ο γραφικότατος Αραγονιές δεν πήρε στην αποστολή Ραούλ και Χοακίν...
Δεν ξέρω αλλά ειδικά φέτος δεν μου κάνουν καμια αίσθηση οι Ισπανοί. Δεν έχουν και τον καθαρό κόφτη στα χαφ όπως στις προηγούμενες διοργανώσεις (δηλαδή τα πρωτοκλασάτα τους ονόματα στον άξονα που είναι ο Σεσκ,ο Τσάβι, ο Αλόνσο και εσχάτως ο Ινιέστα όλοι τους 8αρίζουν) και όποιοι και να παίζουν κόβω να αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα που αντιμετώπισαν και οι άλλοι λούσερς οι Άγγλοι στο Μουντιάλ με Τζέραρντ-Λάμπαρντ.
Στην επίθεση δεν ξέρω κατα πόσο οι άπειροι σε τέτοια διοργάνωση Γκουίθα και Σέρχιο Γκαρσία μπορούν να αποτελέσουν ικάνα μπακ-απ των Βίγια-Τόρρες.
Στη θέση του τερματοφύλακα είναι υπερπλήρεις αλλά δυστυχώς γι' αυτούς παίζει μόνο ένας.

Δεν τους βλέπω πέρα από τους 8.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 17-05-2008 στις 18:20.
Ο χρήστης gatoni δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση