Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-05-2008, 21:45   #10 (permalink)
depoina
Super Moderator

Το avatar του χρήστη depoina

Περιοχή: LonDoN
depoina is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Η βίβλος της αντικαρκινικής διατροφής

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MAR Εμφάνιση μηνυμάτων
Έτσι λοιπόν εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι δεν βελτιώνουν...Έτσι νομίζεις.
Από τη γνώμη σου προτιμώ τη γνώμη του δυο φορές νομπελίστα χημικού Linus Pauling που έκανε πρωτοποριακές μελέτες πάνω στη θεραπευτική δράση του ασκορβικού οξέος (βιταμίνης C) καθώς και άλλων αυθεντιών στον τομέα της διατροφικής ιατρικής.
Κανείς δε σε ανάγκασε ή δεν είχε πρόθεση να σε κάνει να ασπαστείς ή να προτιμήσεις (!) την άποψή του.

Παράθεση:
Εγώ έχω γαλουχηθεί με την φυσική ιατρική και εσύ μου λες τώρα αν είμαι στέλεχος φαρμακευτικής. Ήμαρτον!
Το ήμαρτον πρέπει να το πούμε εμείς που σε διαβάζουμε μάλλον. Όχι εσύ.
Το ότι εμείς δεν έχουμε γαλουχηθεί με την φυσική ιατρική (μη σου πω ότι έχουμε και πάθεις και τίποτα), δε σημαίνει πως οι απόψεις μας δεν είναι άξιες σεβασμού.

Παράθεση:
Αλήθεια τι είναι αυτή η ισορροπημένη διατροφή; Για όρισέ τη μου; Άσε γιατί αυτο σηκώνει μεγάλη συζήτηση.
Πολύ ωραία ερώτηση. Και είναι κρίμα να μείνει αναπάντητη.

Για να έχει και συνέχεια η κουβέντα καλό θα ήταν να αφήσεις το τυχόν απαξιωτικό-υπεροπτικό υφάκι στην άκρη, να μας γράψεις τις απόψεις σου πάνω στο θέμα που σίγουρα έχουν ενδιαφέρον εφόσον γνωρίζεις αρκετά πράγματα, και να σεβαστείς λίγο παραπάνω τις απόψεις των άλλων ακόμα και αν είναι τελείως διαφορετικές από τις δικές σου.

ΥΓ Τα πτυχία στην Αμερική δεν κάνουν τον άνθρωπο...
You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Ο χρήστης depoina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση