απο ο,τι ακουσα στο 348 αν και νομιζω αυτα ειναι ολα που ειναι και στο αλμπουμ.θα ψαξω και θα ξαναπω..
Armin van Buuren - Face To Face - ωραιο μελωδικο θα το ελεγα , αλλα οχι απο αυτα που σε ξεσηκωνουν
Armin van Buuren - Imagine - ενταξει δεν χρειαζεται να πω τιποτα για αυτο το κομματι,σε κανει να φανταζεσαι...
Armin van Buuren - Intricacy - οχι απο αυτα που μου αρεσουν
Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong - κορυφαιο,για ολες τις ωρες...
Armin van Buuren feat. Audrey Gallagher - Hold On To Me - κατι δεν μου ακουγεται καλα στα φωνητικα οταν πρωτοβγαινει("i am on the outside"...),λες και παραφωνιζει.βεβαια μετα γινεται πολυ ωραιο.δεν νομιζω οτι θα γινει σαν το big sky..
Armin van Buuren feat. Cathy Burton - Rain - στη κορυφη αυτη τη στιγμη για μενα
Armin van Buuren feat. Gabriel & Dresden - Zocalo (Armin van Buuren's Mexico Tour Mix) - το γνωστο ακομα καλυτερο...
Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert - Never Say Never- και μελωδικα και φωνητικα πολυ ωραιο...
Armin van Buuren feat. Jaren - Unforgiveable - επισης αγαπημενο
Armin van Buuren feat. Jennifer Rene - Fine Without You - απο τα 4-5 που ελεγα
Armin van Buuren feat. Vera Ostrova - What If - στις πρωτες προτιμησεις μου
δηλαδη δεν μπορεις να πεις οτι καποιο ξεχωριζει ιδιαιτερα απο το αλλο.τωρα με το καιρο πιστευω να δειξει ο καθενας τις προτιμησεις του για να γινουν μερικα απο αυτα τα κομματια classic
προσωπικες αποψεις παντα, και λογω δουλειας οχι ιδιαιτερα προσεγμενες αφου δεν ειχα την ευκαιρια να τα ακουσω ΑΡΚΕΤΑ ολα τα κομματια!