Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel
Εγώ δεν ανησυχώ καθόλου. Απέκλεισε ομάδες που έχει ή είχε περάσει ο Πεσέιρο.... 
|
Ναι,δεν το είχα σκεφτεί έτσι είναι η αλήθεια...
Και να κυρίες και κύριοι, ο Νίσελ με μια κίνηση ματ μας αναπτερώνει το ηθικό εμάς των Βιόλα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel
Τέλος σαν συνέχεια αυτών που είπα για την Μάντσεστερ και τον Κριστιάνο είναι πως για τριτο ματς ο Κριστιάνο δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε ματς μεγάλων περιστάσεων (τα δυο με μιλαν περσι είναι τα δυο προηγουμενα) σε αντίθεση με τον Μέσσι που αν και κουτσος λογω τραυματισμού για 50 λεπτά έκανε τα πάντα σχεδόν....
|
Επειδή το έχω χάσει τελευταία το θέμα ρωτάω: Ο Πουγιόλ θα παίξει στη ρεβάνς; Αν δεν παίξει είναι η μεγάλη ευκαιρία του Ρονάλντο να μας καθαρίσει. Καλοί παίχτες και ο Γκάμπι ο Μιλίτο (αλλά ντάξει αν αυτός είναι ο διάδοχος του Αγιάλα στην εθνική έρχονται μαύρες μέρες λεμεεε) και ο Ράφα ο Μάρκεζ αλλά απλά καλοί.Ο Πουγιόλ έχει και τη χαίτη του που τον συμβουλεύει σωστά τόσο χρόνια,είναι δύναμη. Δηλαδή αν δεν παίξει αυτός και η Μάντσεστερ φτάνει περιοχή δεν μας βλέπω και πολύ καλά... Δεν μπορείς να περιμένεις και να κατεβάσει τα ρολά αυτό το κάτι σαν τερματοφύλακας που έχουμε,ο Κλέοπας Γιάννου της Καταλονίας.
Αν ο Ράικαρντ ήταν προπονητής και γενικά αν είχε διψήφιο αριθμό στο IQ θα καταλάβαινε πως πρέπει να βάλει τα 3 αθλητικότερα χαφ του και μπροστά τους Μέσι-Ετό-Ανρί και να πάει σε ραν εν γκαν (όπως σοφά λέμε στο χωριό μου),ρυθμό που έτσι κι αλλιώς θα επιδιώξει η Μάντσεστερ εκεί μέσα και στον οποίο είναι μαθημένοι και αρέσκονται οι σταρ της Μπάρτσα. Σύνολο δεν έχει φτιάξει (και να ήθελε δεν μπορεί δηλαδή) οπότε ας διευκολίνει τις μονάδες του τουλάχιστον. Αλλά το ματς γίνεται 2 μέρες μετά το Πάσχα και όχι μετά του Αγίου Πνέυματος που θα μπορούσε να τον φωτίσει οπότε δεν πολυελπίζω.