Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-04-2008, 20:36   #3882 (permalink)
glazar
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη glazar

glazar is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην glazar
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni Εμφάνιση μηνυμάτων
Κοίτα,ο κανονισμός λέει πως επιτρέπονται 3 μεταγραφές σε μια σεζόν αλλά μπορεί να παίξει μόνο σε 2 ομάδες. Οπότε το δελτίο η ΕΠΟ όφειλε να το βγάλει καθώς η Καλαμαριά ήταν η 3η ομάδα του Βάλνερ για φέτος. Η μεταγραφή ήταν νόμιμη,η συμμετοχή ήταν παράνομη.
Δεν ξέρω κατα πόσο είναι αρμοδιότητα της ΕΠΟ ή της ομάδας να ψάξει αν ο παίχτης έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνα. Το ξέρανε πάντως. Και μάλιστα ο Βάλνερ είχε απορριφθεί από 2-3 ελληνικές ομάδες για αυτό τον λόγο.

Για το Καραϊσκάκη ένας λόγος που έγιναν όλα τόσο γρήγορα είναι πως τα ολυμπιακά έργα είχαν καθυστερήσει και "αναγκάστηκαν" (εντός άπειρων εισαγωγικών καθώς ήθελαν να κάνουν και μια εξυπηρέτηση στον θείο) να πάρουν κάποιες αποφάσεις χωρίς δεύτερες σκέψεις.
Προσωπικά πάντως δεν γουστάρω καθόλου που το γήπεδο της ομάδας μου ανήκει στον πρόεδρό της και όχι στην ομάδα.
Πάντως για αυτό που ειπώθηκε παραπάνω για τον Εθνικό υπάρχει όρος που λέει πως αν ο Εθνικός φτάσει Α' Εθνική έχει δικαιώμα χρήσης του Καραϊσκάκη χωρίς την άδεια κανενός.

Στα περι χρεών διαφωνώ να χαρίζεται ακόμα και 1€ από τη στιγμή που οι ομάδες είναι ανώνυμες εταιρίες. Δ' Εθνική και ξανανέβα καθαρός αν δεν μπορείς να πληρώσεις τα χρέη σου. Ούτε καν ρυθμίσεις. Αν εγώ,εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος ανοίξουμε αύριο μεθαύριο μια εταιρία και φτάσουμε να χρωστάμε τόσα θα μας περάσουν βραχιολάκια και θα μας πάνε μέσα,δεν θα γίνει καμία απολύτως ρύθμιση πόσο μάλλον να μας τα χαρίσουν. Εκτός αν μπορούμε να τους φέρουμε πολλά πολλά ψηφάκια οπότε το πράγμα αλλάζει...
1000% Σωστός, η μόνη ένσταση μου είναι οτι ο κανονισμός λέει οτι επιτρέπονται μέχρι 3 μεταγραφές. Η έκδοση δελτίου δεν είναι μεταγραφή. Η σύναψη συμβολαίου συνεργασίας είναι. Το δελτίο αθλητικής ιδιότητας ενός αθλητή είναι το διαπιστευτήριο οτι ο αθλητής μπορεί να αγωνιστεί.
Ενας αθλητής μπορεί να έχει συμβόλαιο με μία ομάδα, όμως να έχει ανακληθεί το δελτίο του.
Πολλές ομοσπονδίες πρίν εκδόσουν δελτίο σε έναν παιχτή ρωτάνε την FIFA (Μασεράνο). Έκει είναι το ζουμί της υπόθεσης. Εκεί είναι η παρατυπία της ΕΠΟ. Οπως και κανονικά θα έπρεπε να είχε ανακαλέσει το δελτίο αυτό. Η καλαμαριά θα ήταν υπόλογη εάν αποδειχτεί οτι προσπάθησε με δόλο να πείσει την ΕΠΟ να εκδόσει δελτίο στον ποδοσφαιριστή παρουσιάζοντας π.χ. πλαστά στοιχεία.

Αυτή τη δύσκολη ώρα υπάρχει κάτι που μπορεί να σας σώσει... Δύο ταμπλέτες την ημέρα σε ένα ποτήρι νερό είναι αρκετές τέτοιες ώρες...
Ο χρήστης glazar δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση