Προσωπικά το πρωτάθλημα δεν το ήθελα και δεν το πανηγύρισα καν. Για πάρα πολλούς λόγους.
Από εκεί και πέρα το θέμα έχει φτάσει σε παρανοϊκά επίπεδα γραφικότητας. Καταρχήν το θέμα είναι ηθικό και μόνο, το γεγονός πως ο Βάλνερ έπαιξε παράνομα και συνεπώς η απόφαση είναι σωστή δεν αμβισβειτείται. Σαν οπαδός δεν γουστάρω να παίρνω τέτοιους βαθμούς και να κερδίζω στα χαρτιά και ήμουν και είμαι κατά της ένστασης. Αν ήμουν πρόεδρος όμως δεν θα το σκεφτόμουν καν αν πρέπει να κάνω ένσταση. Φυσικά και θα έκανα.
Τώρα το να βγαίνουν όλοι οι υπόλοιποι και να το παίζουν οσίες παρθένες είναι αστείο. Τόσο αστείο που δεν δίνω καν σημασία. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε παλιότερα αντίστοιχα περιστατικά που ο καθένας έκανε όταν είχε τη δύναμη,δεν θα τελειώσουμε ποτέ.
Την πίκρα που νιώθουν στην ΑΕΚ την καταλαβαίνω και στη θέση τους έτσι θα ένιωθα κι εγώ αλλά αυτά που λένε είναι εντελώς τραγικά. Κανένας δεν τους έκλεψε τίποτα από τη στιγμή που δεν έγινε κάτι παράνομο.
Ο Ριβάλντο μειώνει τον εαυτό του με αυτά που κάνει και δεν σέβεται τον κόσμο που τον λάτρεψε και που η πλειοψηφία του το καλοκαίρι πήρε το μέρος του στη φάση με τον θείο. Στα

μου τι κόντρα έχει με τον Κόκκαλη,στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι ασέβεια να δείχνει τα 4 δάχτυλα,τέλος.
Αυτά.
ΥΓ:
Με αδίκησε ο καθηγητής μου στο τελευταίο μάθημα για το πτυχίο και με έκοψε. Αν δεν με περάσει δεν ξέρω αν θα συνεχίσω την φοιτητική μου καριέρα αλλά σίγουρα δεν θα το κάνω στην Ελλάδα.Θα ζητήσω από τον πρόεδρο της σχολής να φύγω. Αισθάνομαι πτυχιούχος και οι πτυχιούχοι δεν κατεβαίνουν στις εξεταστικές.
Στα αυτιά μου τόσο γραφικό ακούγεται και αυτό που λέει ο Ρίμπο...