Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-04-2008, 12:31   #3 (permalink)
Cantona13
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε νοιαζει τοσο πολυ να ειμαστε καλη στο στιβο,στην παλη,στο κρικετ κ οπου αλλου θελεις που χαριζεις γι αυτο 4 Ευρωπαικα;Κ πες οτι σαρωνουμε στην αρση βαρων εσενα τι σε νοιαζει;Ουτε που θα το μαθεις.
Στο βολει γυναικων παμε μια χαρα.
Στο γυναικειο μπασκετ παλια ειμασταν πρωτοι,τωρα 5οι η 6οι.
Στο πολο τα ξερεις.
Να κατσω τωρα να σ πω για στιβο κ παλη κ σκακι ουτε που ξερω κ ειμαι σιγουρος οτι ουτε που σε νοιαζει...
Για εμενα προσωπικα μπασκετ και πολο ειναι πανω κατω το ιδιο αφου δεν ασχολουμαι με κανενα απο τα δυο! Τους ευχαριστω για τη χαρα που μου εχουν δωσει ωστοσο με τα 4 ευρωπαικα ομως τους κατηγορω κιολας για τα αλλα τμηματα! Τωρα εσυ που ασχολεισαι (αν δεν κανω λαθος) με το μπασκετ λογικο ειναι να μη σε νοιαζει τοσο απο τη στιγμη που η ομαδα εχει τοσες επιτυχιες! Και ας μην μαθω ποτε οτι σαρωνουμε στην αρση βαρων μου αρκει να σαρωνουμε! Δεν εγινα παναθηναϊκος για να πανηγυριζω αλλα οπως ειπα εγινα παναθηναϊκος γιατι ετσι
Παράθεση:
Στο γηπεδο στηριζεις την ομαδα σ λεγοντας Παναθηναικος κ ΠΑΟ-Θρησκεια-Θυρα 13 κ αλλα συνθηματα κ οχι αναλυωντας τα συστηματα του προπονητη.
Συμφωνω γι αυτο οποτε πηγαινω γηπεδο το μονο που κανω ειναι να φωναζω συνθηματα υπερ του Παναθηναϊκου (και καμια φορα λεω και συνθηματα εναντιων των αλλων αρκει να μην μετανιωσω μετα)! Και επειδη και εσυ εχεις αυτη την αποψη δεν σε θεωρω βαζελο αλλα παναθηναϊκο γι αυτο κιολας ασχολουμαι!