Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-04-2008, 02:35   #3796 (permalink)
Cantona13
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Που κολλανε τα βιντεακια του Τζιγγερ με το οτι ολοι οι Τζιγγερικοι λενε εχετε κανει σκατα το πολο κλπ
Εχουν κανει σκατα το πολο αλλα στο μπασκετ ειμαστε 4 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
Στο ποδοσφαιρο ειμαστε 3οι στην Ελλαδα.Αλλα κ παλι το πολο τωρα που περναει δυσκολες στιγμες το στηριξε ο αντιπαναθηναικος κ. Βγενοπουλος με χρηματα κ 500 τσατσοι του αντιπαναθηναικου Βγενοπουλου που στηριξαν την ομαδα στο κρισιμοτερο ματς της χρονιας.Εσεις οι Παναθηναικαρες που λετε για το ποσο σκατα εχουν κανει το πολο του ΠΑΟ οι αφοι εχετε παει ποτε να στηριξετε την ομαδα σας;Μαλλον οχι...
1 Κολλανε στο οτι οπως ειναι μ*λακια αυτο που λεμε εμεις οι "τζιγγερικοι" (εγω δεν με θεωρω τζιγγερικο παντως) για το πολο αλλο τοσο μ*λακια ειναι να προσπαθεις να μειωσεις καποιον χρησιμοποιοντας βιντεακια απο τους αγωνες του
2 Οπως ειπα αν το τιμημα για να ειμαστε 4 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ειναι τα τμηματα του ερασιτεχνη να φυτοζωουν τοτε προτιμω να εχουμε απλως μια οσο το δυνατο καλυτερη ομαδα στο μπασκετ μεχρι εκει ομως που να μην αναπτυσσεται σε βαρος των αλλων τμηματων γιατι οταν λεω οτι ειμαι παναθηναϊκος δεν εννοω οτι ειμαι παναθηναϊκος μονο στο μπασκετ, στο ποδοσφαιρο ή και εγω δεν ξερω που.... Ειμαι παναθηναϊκος σκετο!
3 Αν απο αυτα που εχω πει βγαινει οτι ο Βγενοπουλος και οτι αυτοι που τον στηριζουν ειναι αντιπαναθηναϊκοι τοτε σορι κιολας! Και αυτοι που διαδηλωσαν παναθηναϊκοι ηταν (με την ευρυτερη εννοια βεβαια, γιατι πιστευω οτι υπαρχουν παναθηναϊκοι και βαζελοι και τους "διαδηλωτες" τους θεωρω βαζελους)! Ομως αυτο δεν σημαινει οτι εχει και αγνες προθεσεις! Οταν κανει τετοιο πολεμο στον Τζιγγερ εμενα ρε παιδι μου δεν μου δειχνει οτι εχει αγνες προθεσεις! Ποσες φορες πρεπει να το πω! Μπορει να ειναι παναθηναϊκος αλλα ειναι και επιχειρηματιας! Και μαλιστα απο τους σκληρους! Νομιζεις οτι ενας τετοιος επιχειτηματιας το βλεπει τοσο αγνα το θεμα; Εγω οχι!
4 Αυτο που ρωτας για το αν εμεις οι Παναθηναικαρες (ελεος, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο τον σιχαινομαι αυτον τον χαρακτηρισμο.... λες και υπαρχουν λιγοτερο ή περισσοτερο Παναθηναϊκοι... μηπως να βγαλουμε και τα παναθηναϊκομετρα να τις μετρησουμε; ) που λεμε για το ποσο σκατα εχουν κανει το πολο του ΠΑΟ οι αφοι εχουμε παει ποτε να στηριξουμε την ομαδα μας εννοεις για την ομαδα του πολο; Αν ναι οχι δεν εχω παει! Οχι επειδη δεν ειμαι παναθηναϊκος στο πολο ουτε επειδη δεν θελω να τον στηριξω απλα επειδη θα ειμαι σαν τον ΕΤ γιατι θα βλεπω κατι εντελως αγνωστο για εμενα! Οπως δεν παω σε παιχνιδια του μπασκετ για τον ιδιο λογο ή του βολεϊ! Αν ειναι να μαζεψουμε χρηματα για να δωθουν σε αυτα τα τμηματα τοτε ειμαι μεσα να δωσω ο,τι μου περισσευει για να βοηθησω και ας μην δω ποτε στη ζωη μου εγω ο ιδιος πολο! Ομως εχω παει σε παιχνιδι νεων στο ποδοσφαιρο και οποτε μπορω πηγαινω γηπεδο και φωναζω για την ομαδα μου απο το 1 μεχρι το 90! Ακομα και σε παιχνιδια οπως το περσινο με τον Ιωνικο στο ΟΑΚΑ!

ΥΓ Αν παρει τον Παναθηναϊκο ο Βγενοπουλος εγω θα τον στηριξω! Μπορει να διαφωνω αλλα δεν προκειται ποτε να βγω και να λεω "Αντρεα πουλα μας κατεστρεψες"! Και αν ρε παιδι μου φτιαξει την ομαδαρα που πιστευετε οτι θα φτιαξει τοτε θα δεχτω τα οποια "παρτα μ*λακα και μη μιλας που εβγαινες και τον εκραζες τον σωτηρα"! Θα ειμαι μαλιστα και χαρουμενος αν τελικα σας δωσει το δικαιωμα ο Βγενοπουλος να μου το πειτε αυτο! Και αν μου δωσει το δικαιωμα σε εμενα να πω "σας τα λεγα" δεν προκειται να το κανω και να εισαι σιγουρος οτι θα ειμαι το ιδιο λυπημενος με εσας που τον στηριξατε! Μονο που αν αρχισω να λεω για ομαδες που περιμεναν τους "σωτηρες επενδυτες"(βλ. ΠΑΟΚ) θα μαυρισουν κι αλλο οι καρδιες μας