Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-04-2008, 10:17   #3770 (permalink)
Cantona13
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Aν ειναι σωστη μεταχειριση ταλεντων το "ξεχναω μεχρι κ πως σε λενε" τοτε παω πασο.Αν ειναι σωστη διαχειρηση ταλεντων το "σε σηκωνω στο 60 κ σ λεω να κατσεις στο 85" τοτε κ παλι παω πασο.
Για τους Γιαννακοπουλαιους συμφωνω μαλακια κανουν με το πολο.Ο αντιπαναθηναικος βεβαια εδωσε χρημα τωρα αλλα δν μς νοιαζει...
Για το οτι ο ΠΑΟ δν παει Τσαμπιονς Λιγκ δν νομιζω να φταιει ο Βγενο.Κ ειδαμε κ οταν επαιρνε λεφτα το εφερνε.
Ειδαμε με τα λεφτα του Γιουρκα τι εφερε...
Δε μου λες, εισαι βοηθος του Πεσειρο και ξερεις ρε παιδι μου οτι δεν υπολογιζει στον Νινη ας πουμε; Δεν νομιζω, εκτος αν μας κρυβεις την πραγματικη σου ταυτοτητα! Απ'οσο ξερω βοηθος του Πεσειρο ειναι ο Εντουαρντινιο! Οποτε αυτος ξερει αν υπολογιζει στον Νινη! Οπως δεν προκειται ποτε να πεις σε εναν υδραυλικο πως θα σου διορθωσει καλυτερα τη βλαβη στους σωληνες γιατι το πιο πιθανο ειναι να φας κανενα εργαλειο στο κεφαλι ή οπως δεν προκειται να πεις ποτε σε εναν φουρναρη πως θα φτιαχνει το ψωμι του γιατι αντι για κομματια σοκολατας στα βουτηματα σου μπορει να σου βαλει ποντικοκουραδα ας πουμε, ετσι μου φαινεται χαζο να κανεις υποδειξεις σε εναν προπονητη πως θα διαχειριστει του παικτες του.
Και αφου ειναι τοοοοοσο παναθηναϊκος οσο μας "δειχνει" γιατι δεν παιρνει το πολο που χρειαζονται μπρατσακια και μετα απο το τελος καθε αγωνα τους μετραμε μη μας πνιγηκε κανενας, να σκασει εκει τα 40 μυρια, να φτιαξει ομαδαρα και να το βουλωσουμε εμεις οι τσατσοι! Να σου πω εγω γιατι! Γιατι ο ποδοσφαιρικος Παναθηναϊκος θα εχει σε λιγα χρονια γηπεδο... Και τι γηπεδο; Γηπεδο που θα το εχει πληρωσει η ΠΑΕ (δηλ. ο "Καβουρογιαννης").
Εχουν διαφορα νομιζω τα 5 εκατομυρια απο τα 15..... Νομιζω δηλαδη.......