Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10
Τους παικτες του ΟΦΗ εννοεις;;
Συμφωνω οτι για το πολο φταινε οι Γιαννακοπουλαιοι.Δεν ηταν ευκολο να βοηθησουν βεβαια λογω μπασκετ αλλα φταινε.
Ο Βγενοπουλος εδωσε στον ερασιτεχνη λεφτα.Δν θυμαμαι ποσα αλλα ειχε δωσει.
Ο Δημουτσος κ ο Νινης που ειναι το ποδοσφαιρικο μελλον της Ελλαδας που ειναι;Ο Σιμαο γτ ειναι εξω κ παιζει ο Τζιωλης;Ο Εντοι που ειναι κ απο ποτε εχει να παιξει;Αν ειναι 3εκατομυρια σκασιμο τι να πω.Ο Κοκκαλης εσκασε 8 για μισο παικτη θυμιζω.Ο Πεσειρο τελικα που εχει συνεργαστει με τοσα ονοματα τι βγηκε;Ο Ντουσαν αν θυμαμαι καλα δν ειχε δεχτει αυτος περυσι προταση του ΠΑΟ κ ευτηχως.
Kι αφου θελει να παει καλα το μαγαζι τ(κυριολεκτικα)γτ τα εχει κανει ολα σκατα στην ομαδα;;
|
Ναι την ειδαμε τη βοηθεια στους παικτες του ΟΦΗ! Αθλητες του ερασιτεχνη τους οποιους ο Γιαννακοπουλος τους αφηνε απληρωτους για να φερνει τον καθε Γιασικεβιτσιους στον Παναθηναϊκο! Αν αυτο ειναι το τιμημα που πρεπει να πληρωνει ο Παναθηναϊκος για να εχει ομαδαρα στο μπασκετ τοτε ποτε μην γινει ομαδαρα! Εγω δεν ειμαι Παναθηναϊκος μονο στο μπασκετ ή στο ποδοσφαιρο..... Ειμαι Παναθηναϊκος σκετο!
Ο Πεσειρο εχει βγαλει παικτες οπως για παραδειγμα ο Μουτινιο και ο Νανι... Ειλικρινα πιστευεις οτι εσυ, εγω και οποιοσδηποτε οπαδος ξερει καλυτερα απο αυτον πως να χειριζεται ταλεντα; Ενταξει και εμενα μου εχει κακοφανει που ο Νινης εχει παρει ελαχιστα λεπτα συμμετοχης αλλα δεν γκρινιαζω γιατι ειμαι σιγουρος οτι ξερει τι κανει ενας ανθρωπος που εχει βγαλει τετοιους παικτες! Σαφως και τα 3 εκατομυρια ειναι σκασιμο (υπενθυμιζω οτι και εμεις δεν εχουμε ολοκληρο τον Ματος γι'αυτο και το θεωρω δυσκολο να μεινει) ειδικα αν σκεφτεις οτι ο αλλος που εσκασε 7 (αν πραγματι εσκασε 7) ειχε 15 μυρια απο τα κοροιδα τους Ουκρανους και αλλα τοσα απο το Τσαμπιονς Λιγκ που το εχει παρει εργολαβια! Οσο για τον Ντουσαν τα περι προτασης τα ελεγαν οι κολακες που λεγαμε! Αν του ειχε γινει προταση να εισαι σιγουρος οτι θα την δεχοταν! Εδω δεχτηκε να παει στον Αρη στα μεσα της σεζον...