Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-04-2008, 00:24   #3756 (permalink)
Cantona13
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13
Προεπιλογή Απάντηση: Εκτός Θέματος

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γτ δν ηθελε η ΠΕΚ να γινει το συλλαλητηριο κ δν ειχε βγει που θα γινει η συνεντευξη γι αυτο το λογο.
Οι πστ που λες ποιες ακριβως ειναι;Ειναι καλυτερα τωρα δλδ που εχει την ομαδα μας ο Καρκινογιαννης;;Για ποιον λογο τον υποστηριζεις δν μπορω να καταλαβω.Για αυτα π εχει κανει η γι αυτα που λεει το γκομενικο κ οι λοιποι οτι ΘΑ κανει;
Ποιο κακο εχει κανει...αυτος στον ΠΑΟ;Εξαιτιας αυτουνου εχασε το πρωταθλημα;Εξαιτιας αυτουνου αποκλειστηκε με 4αρα απο το γαυρο απο το κυπελλο;Εξαιτιας αυτουνου αποκλειστηκε απο το Ουεφα ο ΠΑΟ;Εξαιτιας αυτου κανει τη μια μλκ μετα την αλλη ο Πεσειρο κ οι παιχτες;;
Εχει κανει διαφορες π**στιες και σαν επιχειρηματιας που θα μπορουσα να αναφερω (βλ. το ολο θεμα με τον ΟΤΕ πχ) αλλα η σημαντικοτερη και αυτη που εχει σχεση με το θεμα που συζηταμε ειναι οτι χρησιμοποιει την αγαπη του αθωου κοσμου για να πετυχει τους σκοπους του που εγω, εσυ και οποιοσδηποτε εδω μεσα δεν μπορει να πει οτι τους ξερει σιγουρα. Αυτο κατα τη γνωμη μου ειναι ο,τι πιο ξετσιπωτο και ο,τι πιο π**στικο μπορει να κανει καποιος που λεει οτι αγαπαει την ομαδα μας. Δεν ειναι ετσι ομως η αγαπη που τραγουδουσαν και οι de Facto! Καλα το οτι η ομαδα σου δεν παει καλα ειναι λογος να κανει κανεις συλλαλητηριο το αφηνω ασχολιαστο οπως βλεπεις! Να κανεις συλλαλητηριο γιατι το φοιτητικο ειναι 60 λεπτα και θα το κανουν 90 (στα Γιαννενα τουλαχιστον) το καταλαβαινω και το επικροτω, το να κανεις ομως για να (νομιζεις οτι θα) αλλαξει κατι (προς το καλυτερο κιολας) ε δεν μπορω ρε γαμωτο να το καταλαβω ο,τι και να μου πεις. Και οσο για το λογο που υποστηριζω τον Βαρδινογιαννη (εκτος του οτι ειμαι τσατσος γιατι μονο αυτοι τον υποστηριζουν... το να εχει αντιθετη γνωμη καποιος απαγορευεται σε μια """"δημοκρατικη"""" χωρα οπως η Ελλαδα) ειναι γιατι τον εμπιστευομαι και γιατι δεν θελω να βλεπω στην ομαδα μου να υπαρχει εμφυλιος και γιατι με τις κινησεις που κανει (ασχετα με το αν του βγαινουν ή οχι) μου δειχνει οτι εχει καποιο οραμα.