Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10
Οι 4αρες δν ειναι η αιτια του συλλαλητηριου.Το συλλαλητηριο συζητιοταν να γινει οταν θα γινοταν η συνεντευξη της ΠΕΚ στην αρχη της ιστοριας.Γινεται τωρα γτ χαθηκε οριστικα το πρωταθλημα κ δν θα μπορουν να πουν βγαινεται τωρα που παμε για πρωταθλημα κλπ κ γτ η 4αρα απο τον ΟΦΗ ηταν αλλη μια μαυρη σελιδα στην ιστορια μας.Το να διαμαρτυρεσαι ως Παναθηναικος για αυτο π συμβαινει τωρα στην ομαδα δν ειναι κακο κ πιστευω οτι ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις ως Παναθηναικος.Δεν γινεσαι πιονι κανενος.Απλως,βοηθας οσο μπορεις να ξαναγινει μεγαλη η ομαδα σ.
Ξαναλεω,αν εβγαινε ο Βγενοπουλος δν ξερω αν θα ημουν τοσο πορομενος με το θεμα αλλα τωρα που ειναι διπλα οι Γιαννακοπουλαιοι αλλαζει.
|
Eσυ δηλαδη δεν βλεπεις πουθενα να γινεσαι πιονι;! Για κατσε γιατι θα τρελαθω, το συλλαλητηριο δεν ακυρωθηκε τοτε; Ακυρωθηκε! Γιατι η ομαδα πηγαινε για πρωταθλημα; ΟΧΙ! Ακομα παει για πρωταθλημα! Ακομα το πρωταθλημα δεν εχει χαθει σιγουρα... Ποσο μαλλον πριν το παιχνιδι με την Ξανθη (του ΟΣΦΠ) ασχετα με το πως πηγε το ματς. Τοτε γιατι ακυρωθηκε; Γιατι τοτε ακομα ο Τζιγγερ δεν ειχε πει "οχι" στην προταση αυτουνου (ουτε το ονομα του δεν θελω να λεω πια με το κακο που εχει κανει στον Παναθηναϊκο αυτη η ιστορια)! Ο ανθρωπος παιζει βρωμικα και με π**στιες ρε παιδια, μονο εγω το βλεπω αυτο; Βρωμικα και με π**στιες δεν παιζει καποιος με αγνες προθεσεις. Εγω σε εναν τετοιο ανθρωπο τον Παναθηναϊκο μου δεν μπορω να τον εμπιστευτω ακομα και αν εχει την υποστηριξη, οχι των Γιαννακοπουλων, αλλα και του Θεου του ιδιου. Τωρα βεβαια αν ο Τζιγγερ κανει το εγκλημα (κατα την αποψη μου) και πουλησει εγω θα συνεχισω να φωναζω για την ομαδα, δεν θα διαμαρτηρηθω και θα συνεχισω να ειμαι περηφανος που ειμαι Παναθηναϊκος αλλα καθολου περηφανος (οπως ειμαι τωρα) που απο την αρχη ως το τελος υποστηριζα τον Τζιγγερ! Γιατι αν κανει πισω θα μου δειξει οτι δεν εχει τα

που πιστευα πως ειχε.