Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10
To συλλαλητηριο γινεται φετος γτ η ομαδα ξεφτιλιζεται με 4αρες κ γτ φετος υπαρχει κπ που ενδιαφερετα για ν αγορασει την ομαδα.Το συλλαλητηριο γινεται για να πιεσει ο κοσμος του ΠΑΟ τον Τζιγγερ κ για να φανει η δυναμη του.Φετος, υπαρχει κπ που θελει να αγορασει την ΠΑΕ κ πρεπει ολοι να κανουν οτι μπορουν για να φυγει ο Τζιγγερ.
|
Και ο γαυρος εφαγε 4αρα απο την ΑΕΚ αλλα δεν ακουσα κανενα γαυρο να λεει "Κοκκαλη πουλα" και ακομα περισσοτερο να κανει συλλαλητηριο για αυτο. Τα συλλαλητηρια δεν ειναι πραξη περηφανου Παναθηναϊκου αλλα κλαψιαρη ΒΑΖΕΛΟΥ! Εγω σαν περηφανος Παναθηναϊκος δεν προκειται να παω σε συλλαλητηριο για να πουλησει ο Τζιγγερ οχι με 4αρες απο το """"παραρτημα"""" (και λιγα ηταν τα εισαγωγικα) και γαυρο αλλα και με 4αρα απο τα Ασπρα Χωματα! Μη σου πω οτι μετα απο ενα τετοιο αποτελεσμα το πιο πιθανο ειναι να βγω με τη φανελα του Παναθηναϊκου ΜΟΥ. Γιατι τον Παναθηναϊκο δεν τον πονανε μονο αυτοι που κλαιγονται ολη μερα στα ραδιοφωνα για τον "κακο επιχειρηματια που βλεπει την ομαδα σαν τροπο για να βγαλει χρηματα" αλλα και αυτοι που πονανε οταν βλεπουν τους ανθρωπους που λενε οτι αγαπανε την ομαδα μας να αλληλοσπαραζονται συμμετεχοντας στα βρωμικα παιχνιδια που παιζει ο καθε π**στης τοσα χρονια στην πλατη του Παναθηναϊκου! Επειδη εγω δεν προκειται ποτε μου να γινω πιονι κανενος απο αυτους τους π**στηδες απεχω απο οποιαδειποτε συζητηση γυρω απο αυτο το θεμα αφου δηλωσα τη θεση μου και αφου πρωτα σε συμβουλεψω να μην τα βλεπεις ολα τοοοοσο αθωα του στυλ δηλαδη "παμε να ελευθερωσουμε τον Παναθηναϊκο απο τον τυραννο"! Ειδικα οταν μπροσταρηδες σε εναν τετοιο απελευθρωτικο αγωνα ειναι ανθρωποι σαν τον Βγενοπουλο!