Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-04-2008, 15:09   #11 (permalink)
Kallia
Planet girl > all

Το avatar του χρήστη Kallia

Περιοχή: Κηφισιά
Kallia is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο glazar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλια μου νομίζω οτι γίνεσαι λιγο άδικη,
1)Δεν νομίζω να μιλάμε για κανονικό χειρουργείο της ΑΕΛ με την ΑΕΚ. Αλοίωση αποτελέσματος ναι, γιατι η φάση στην οποία αδικήθηκε η ΑΕΛ ηταν καθοριστική αλλα όχι και χειρουργείο, δεν γινεται να μιλάμε για χειρουργείο οταν απο το συγκεκριμένο παιχνίδι όλοι μιλάνε μόνο για μια φάση, μην ξεχνάμε οτι απέβαλε τον τερματοφύλακα της αεκ σε αντίστοιχη φάση με την παραπάνω, ήταν κόκκινή αλλα αν ήθελε να περάσει χειρουργείο την λαρισσα θα έδινε κίτρινη γιατι έιχε παιχτη διπλα του ο επιθετικός της λαρισσας. Στην περίπτωση του ολυμπιακού ηταν διαφορετικά υπάρχουν πάρα πολλές φάσεις για να καταλάβεις την νοοτροπία με την οποία σφύριζε ο διαιτητης.
2) Γνώμη μου είναι οτι δικαιούμαι να πανυγηρίζω για το αποτέλεσμα γιατι σε όλο το πρωτάθλημα πάιζω καλύτερη μπάλα απο εσένα (δεν λέω οτι ειμαι ευχαριστημένος) αλλα δες τα αποτελέσματα, ποσα παιχνίδια κέρδισες ανετα εσυ και ποσα εγώ. Δεν γίνεται η ομάδα με την καλύτερη επίθεση , την καλύτερη άμυνα τις λιγότερες ισσοπαλίες να είναι τόσο χάλια οσο λές.
3)Συμφωνώ εν μέρει για τον παπασταθόπουλο και δεν τον δικαιολογώ. Μην ξεχνάμε όμως την υπόθαλψη που πρόσφεραν οι οπαδοί και οι φίλαθλοι του ολυμπιακού στο φαινόμενο με το όνομα νέρι καστίγιο γιατι πιστεύω οτι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Δεν γίνεται ο τρόπος του παπασταθοπουλου να θεωρείται αλητεία ενω του καστίγιο τσαμπουκάς...
1) Χειρουργείο για μένα είναι φάσεις σαν και αυτές του πέναλτι της ΑΕΛ με εσάς που βλέπει όλος ο κόσμος στο γήπεδο και στην τηλεόραση χωρίς ρεπλέι ότι τον τραβάει ενώ πάει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και ο διαιτητής με τον επόπτη κάνει πως δεν είδαν τίποτα. Κόκκινη κάρτα, πέναλτι και το χάνεις το ματς. Αυτό θα πει χειρουργείο. Άλλο αυτό και άλλο να παίξεις έδρα και να αφήνεις τον γηπεδούχο να παίζει πιο σκληρά από τον αντίπαλο κτλ. Γιατί σε όλες τις κρίσιμες φάσεις στο ματς στο Καραϊσκάκη που ήταν όλες δύσκολες ο διαιτητής ήτανε σχεδόν αλάνθαστος. Μόνο λίγο πριν το τέλος ίσως ήτανε πέναλτι του Πάρα αλλά αυτό φάνηκε με το τρίτο ρεπλέι και ούτε σίγουρη είμαι παρόλα αυτά.
Πάντως είναι λίγο γραφικό να διαμαρτύρεται η ΑΕΚ για την διαιτησία πχ σε ματς όπως αυτό με Πανιώνιο ενώ σε έχει στο 0-3... και ενώ έχει γλυτώσει από πέναλτι όπως αυτό με την ΑΕΛ και το τριπλό! που δεν δόθηκε με τον Ηρακλή στο τέλος του αγώνα. Αλήθεια πέναλτι και άκυρο γκολ σαν αυτά με εμάς στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟ ή το πέναλτι της Ξάνθης μέσα στο Καραϊσκάκη έχουν δοθεί σε αντίπαλο σας? Εδώ πήρατε πέναλτι δώρο με τον ΠΑΟ εντός έδρας, προηγηθήκατε και στο τέλος κινδυνέψατε να χάσετε…

2)Συμφωνώ ότι κατε με αξίζεις να το πάρεις εσύ περισσότερο από μένα αλλά άλλο αυτό και άλλο επειδή με νίκησες ξαφνικά με 4-0 να μου διαμαρτύρεσαι για την διαιτησία που είχα με την Λάρισα ενώ και με σένα γίνανε χειρότερα! Πάντως όλοι χάλια είμαστε. Απλά εσύ είσαι λίγο λιγότερο χάλια. Γιατί με Καφέ, Ζήκο για αμυντικά χαφ και μπουρμπο γεωργέα για μπακ δεν είσαι για πουθενά. Απλά είμαστε εμείς πτώματα, ο ΠΑΟ είναι ο κλασσικός λούσερ ΠΑΟ του Τζίγγερ και ξαφνικά τώρα φαίνεσαι πολύ καλύτερος. Άλλα πιστεύατε και οι ίδιοι τους τελευταίους μήνες μέχρι και πριν 10 μέρες.

3)Καλά ο Καστίγιο εννοείται ότι ήτανε μεγάλος αλήτης. (είπα εγώ το αντίθετο ποτέ και μου το αντιπαραθέτεις?). Το θέμα είναι ενώ με τον Καστίγιο όλοι τον κατακρίνανε(απολύτως δικαιολογημένα) που είναι νέος και χτυπάει έτσι τους αντιπάλους ενώ για τον Παπασταθόπουλο και τις καραγκιοζιές του δεν μιλάει κανείς! Ένας δημοσιογράφος, ένας παράγοντας, ένας σχολιαστής, κανείς δεν έχει πει κουβέντα ενώ όλοι τον βλέπουμε σε κάθε ματς να τραβάει να κλωτσάει και μετά να σηκώνει τα χέρια και να απορεί με τον διαιτητή και να διαμαρτύρεται για το φάουλ που σφύριξε. Άσε που είναι και χαζός παίκτης έτσι όπως ορμάει στον αντίπαλο παίκτη για να τον κόψει κάθε φορά. Θέλει και λίγο μυαλό για να πας με τον σωστό τρόπο να σταματήσεις τον αντίπαλο. Το πέναλτι πχ που κάνει στον Γκαλέτι είναι από τα πιο ηλίθια πέναλτι που έχω δει ποτέ να κάνει αμυντικός(και φυσικά ήτανε πέναλτι το συγκεκριμένο). Ενώ βλέπει τον Γκαλέτι να ανοίγει την μπάλα με κατεύθυνση εκτός περιοχής αυτός αντί να τον αφήσει, πάει και πέφτει πάνω του. Και φυσικά μετά απορεί και διαμαρτύρεται σε έξαλλη κατάσταση όπως πάντα.

Ο χρήστης Kallia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση