Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-04-2008, 18:52   #2 (permalink)
fineas
...

fineas is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το θανατηφόρο...Botox

Η βουτυλινικη τοξίνη (τύπου Α) κυκλοφορεί στην Ελλάδα με την ονομασία Botox - Vistabel(R)

Σαν φάρμακο χρησιμοποιείται εδώ και σχεδόν 30 χρόνια σε πάνω από 75 χώρες για την θεραπεία όλων των μυικών δυσλειτουργιών έχοντας έγκριση από την FDA και φυσικά στη χώρα μας από τον ΕΟΦ. Στην ειδική βιβλιογραφία δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα ούτε ένα περιστατικό με σοβαρές παρενέργειες που να απείλησε την ζωή των ασθενών ακόμη και σε ποσότητες πολύ μεγαλύτερες από αυτές που χρησιμοποιούνται για την "θεραπεία" των ρυτίδων και οι οποίες είναι απειροελάχιστες.

Πρέπει να είναι ξεκάθαρο πως το φάρμακο βοηθάει μόνο στην περίπτωση των δυναμικών ρυτίδων ασκώντας περιορισμό της ακούσιας λειτουργίας των μυών που τις προκαλούν, προλαμβάνοντας έτσι την δημιουργία των στατικών ρυτίδων. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 4-6 μήνες ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος και η δράση του φαρμάκου είναι πλήρως αναστρέψιμη.

Τώρα δεν ξέρω για τα ποντίκια, αλλά 30 χρόνια εφαρμογής του φαρμάκου στον άνθρωπο χωρίς παρενέργειες νομίζω πως συνιστά μια πολύ σοβαρή μελέτη. Επίσης νομίζω ότι είναι κατανοητό πως ορισμένες (πολλές) μελέτες κρύβουν από πίσω πολλαπλές σκοπιμότητες ακόμα και αν πλασάρονται ως προς το καλό των ασθενών.

Βασικός γνώμονας είναι κάποιος/α να απευθύνεται πάντα σε ειδικευμένο αλλά και ειδικά εκπαιδευμένο γιατρό ο οποίος θα αξιολογήσει την δοσολογία και τον τρόπο εφαρμογής του φαρμάκου. Κι αυτό γιατί ο τομέας της Αισθητικής Ιατρικής είναι ακόμη ένας χώρος που βρίθει από κάθε λογής αλμπάνηδες και όχι μόνο στη χώρα μας.

Μερικές περαιτέρω πληροφορίες για το φάρμακο μπορείτε να βρείτε εδώ.
Ο χρήστης fineas δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση