Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-04-2008, 15:59   #3794 (permalink)
Insomni@
Φυστίκι Αράπικο

Το avatar του χρήστη Insomni@

Περιοχή: Στον κόσμο μου...
Insomni@ is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Insomni@
Προεπιλογή Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Elina Εμφάνιση μηνυμάτων
αλλα στα αμφιθέατρά σας μπορεί να κρυφτεις πολυ πιο καλα αν σηκωσεις απλα το "καπακι" της θεσης σου.εγώ άρχοντας έρξα ένα φαγοποτι τις προαλλες άλλο πραμα

Τιμεί μορφη της γειτονιας ,στο προπατζίδικο που είχανε μάζωξη να δουνε το ντέρμπυ ,που σε μια στιγμη απελπισίας λεει "Πωωωω και ο Μπορχα τίποτα δεν παίζει σήμερα"
Τον τιμεί που δεν ξερει που παν τα 4 αλλα δεν τον κακίζουμε γιατι συνήθως είναι πιωμένος?
Τον τιμεί που αυτή τη φορά όμως μάλλον δεν τα είχε πιεί?
Ααααα,καλά,γι' αυτό είναι ωραία στην Φιλοσοφική!!!Κάνεις Καφρίλες(με κάπα κεφαλαίο) και τις ευχαριστιέσαι!!!

Ναι,τον τιμεί τον άνθρωπο!!!
Χαχαχα,ναι!!!
Αυτό δεν το ξέρω για να σε πώ...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο xoulk13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Με τιμεί που από την Κυριακή μέχρι σήμερα πλένω τα δόντια μου απλώνοντας οδοντόκρεμα σε γάζα και μασώντας την σαν τσίχλα αφού την τρίψω στη μπροστινή πλευρά των δοντιών σαν τον μίστερ Μπίν;

Με τιμεί που από σήμερα θα πάρω παιδική οδοντόβουσρτσα μαλακή (κανας γκούφι θα μου τύχει πάλι...)

Μας τιμεί που κάναμε σήμερα μάθημα σε διπλά θρανία αλά σχολείο και έστελνα ραβασάκια αριστερά-δεξιά τύπου "κοριτσάκια,θέλετε να γίνουμε φίλοι;Αλέξανδρος,τάξη α2" και "όταν χτυπήσει το κουδούνι πάμε στην αυλή για κυνηγητό";

Ναι,γιατί παιδεύεσαι και έχει πλάκα ΚΑΙ όχι γιατί είναι σιχαμένο
Ναι!!!
Ναι,έχει φάση αυτό!!!Αλλά δεν σε τιμεί που δεν ήξερες το κυνηγητό με φρούτα mister...Ντροπή και αίσχος...

Με τιμεί που σήμερα που έκανα μαλαγανιά και πήρα απο το Σύνταγμα το λεωφορείο αντί τη στάση του μετρό του Αγ.Δημητρίουμ,μόνο και μόνο για να βρώ θέση να καθίσω?