Λοιπον μετα τον πρωτο αγωνα που εγινε χαμος αυτο το Σ Κ ερχεται η Μαλαισια. Η Sepang ειναι μια απο τις πιο γρηγορες πιστες στο καλενταρι και προσωπικα παντα την περιμενω πως και πως.
Ο φιλιπας ο μασα αφου μας απεδειξε τι εννοουσε με τις δηλωσεις του πριν ξεκινησει η χρονια περι δυσκολιων χωρις το traction control καλειται να εξοικιωθει με τα νεα δεδομενα(να μαθει να οδηγαει εννοω αλλα ενιγουει)
Ο Ραικονεν αν δεν ξεκιναγε 16ος θεωρω οτι θα ειχε πολυ διαφορετικο αγωνα και δεν νομιζω οτι θα επιχειρουσε τετοιο προσπερασμα. Παντως εγω το χαρηκα γιατι αν μη τι αλλο ηθελε

χαλαλι και ας εγκατελειπε εκει. H Ferrari λογικα θα παει πολυ καλυτερα σε σχεση με το προηγουμενο καταστροφικο Σ Κ και συμφωνα με οσα ειδαμε και στο pre season.
Ο Χαμιλτον δεν ειχε κανενα προβλημα αλλα αυτος ειναι εξωγηινος, ο Κοβαλαινεν τα πηγε παρα πολυ καλα και γενικα ηταν ολα πηγαν καλα για τη McLaren στην Αυστραλια.
Το πουλεν μου ο Vettel εγκατελειψε δυστυχως οποτε περιμενω στη Sepang να μου δωσει λιγη χαρα
Ο Bourdais μακαρι να βγαινε 4ος θα ταν πολυ καλο ντεμπουτο γι αυτον και το αξιζε κιολας. Δεν ειναι νεος αλλα πιστευω οτι εχει κατι να κανει στο χωρο.
Αντιθετα ο Piquet Jr δεν εδειξε τιποτα αξιοπροσεκτο και ελπιζω να μην εχει την ιδια αντιστοιχια ταλεντου που ειχε και ο Ζακ Βιλνεβ με τον πατερα του(αν και ο Βιλνεβ τουλαχιστον κερδισε εναν τιτλο, ο Piquet Jr εχει παρα πολυ δρομο μπροστα του). Μπριατορε παντως ειναι αυτος και μπορει κατι παραπανω να ξερει. Φοβαμαι μην ειναι παντως καμια πολυδιαφημισμενη περιπτωση που καταληξει σε απογοητευση. Δηλαδη και ο Κοβαλαινεν περσι τα ειχε κανει μανταρα στον πρωτο του αγωνα, αλλα τουλαχιστον εδειξε καποιο θαρρος, οργωσε λιγο χωραφι, αφησε υποσχεσεις. Ο Νελσινιο τελειωσε με τη φωτογραφιση μοδας, το παιξε ωραιος, εβαλε το κρανος του και βγηκε βολτα στην πιστα. Οχι οτι και η φετινη Renault ειναι κανα εργαλειο βεβαια..
Ο Αλονσο κλασσικη σιγανοπαπαδια καταφερε χωρις να τον παρει κανεις πρεφα να τα παει αρκετα καλα.
Μαλαισια τωρα και σε λιγες ωρες δοκιμαστικα.
Α παραλιγο να το ξεχασω. ''Rain predicted for race day''
Ασε τι εχει να γινει... εδω σε θελω Μπαρικελο να μου βγεις με λαστιχα για στεγνο