Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-03-2008, 03:25   #1 (permalink)
gatoni
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Απάντηση: Μπασκετούπολη.

Τεράστια πρόκριση απόψε με μία από τις χειρότερες διαιτησίες που έχω δει στη ζωή μου. Το μπουκέτο του Μπούλουκ στον Τεόντοσιτς τα λέει όλα... Κι άντε να πω πως δεν το είδαν (που δεν υπάρχει μία στο εκατόμμυριο). Μετά είναι ο Τεόντοσιτς για 15-20 δευτερόλεπτα ξαπλωμένος κάτω και δεν διακόπτουν το ματς!!! Έλεος... Τα φάουλ με δύο μέτρα και δύο σταθμά,κάτι αστεία θέατρα των καριόλ.. ε,τον Ισπανών ήθελα να πω ( )... Για μια ακόμα φορά η Ευρωλίγκα απέδειξε πόσο αστεία διοργάνωση είναι...
Τέσπα,αρκετά με αυτά.

Εύκολη νίκη (με 50-50 θα έπεφτε 20άρα σήμερα) κόντρα στην πιό υπερτιμημένη ομάδα που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Δεν γινόταν να πάει μια τόσο μέτρια ομάδα f4 μόνο και μόνο επειδή το διοργανώνει. Πλέον είμαστε ΟΜΑΔΑ και γι' αυτό Βασιλόπουλος και Μπουρούσης είναι μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο και πρωταγωνιστές σε κάθε ματς.
Ο Μάτσε βλέπεις πως είναι άλλη κλάση από τα πατήματα του και μόνο. Με Γιαννάκη θα μεγαλουργήσει,είναι θέμα χρόνου. Και είναι πάρα πολύ σημαντικό ο σταρ σου να σκυλιάζει στην άμυνα.
Με ΤΣΣΚΑ βλέπω μια ματσάρα στο ΣΕΦ (κάποιος εισητήριο παιδιά,δεν χάνεται αυτό το ματς!) και ελπίζω να χτυπήσουμε έστω 1 από τα 2 ματς στη Μόσχα (αν χρειαστεί τρίτο γιατί κακά τα ψέματα είναι ένα επίπεδο πάνω φέτος οι Ρώσοι από όλους).

ΥΓ:Κυριακή έχω πάει γήπεδο κι ας χάσω τη μπάλα μόνο και μόνο για να χειροκροτήσω την ομάδα για το κατόρθωμα της να περάσει αυτό τον όμιλο παρά το 0-2 στην αρχή...
ΥΓ2: Το πόσο γούσταρα Μπουρούση σήμερα μία με τη ροχάλα και περισσότερο με τα μπινελίκια που τους έριχνε στο τέλος πάνω στα μαρκαρίσματα δεν λέγεται...
ΥΓ3: PUTA ESPANA οεο PUTA ESPANA!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 21-03-2008 στις 03:31.
Ο χρήστης gatoni δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση