Έχω να δηλώσω πως είμαστε μια κλίκα και ορίζουμε ποιός είναι τσάτσος ποιανού. Όχι μόνο στο φόρουμ... Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά οι 2-3 άλλοι που ξεκινήσαμε την πλάκα περι WEK (δηλαδή αν υπάρχει άνθρωπος που το πήρε στα σοβαρά τι να πω...) κτλ κρυβόμαστε πίσω από την παράγκα στην μπάλα,το σκάνδαλο Ζαχόπουλου,τις πυρκαγίες του Αυγούστου,την επίθεση στους δίδυμους πύργους, την δολοφονία του Κένεντι,την φυλάκιση του Κολοκοτρώνη, το άνοιγμα της Κερκόπορτας, τη σταύρωση του Χριστού, το προπατορικό αμάρτημα και άλλα πολλά... Η δύναμη μας είναι τέτοια που τα περισσότερα τα κάναμε αν και αγέννητοι τότε...
Ντάξει ήμαρτον... Να το γυρίσουμε στο "Λόλα να ένα μήλο" να μην παρεξηγείται κανείς...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6
Kι εγώ πλακίτσα έκανα, αλλά δεν είναι ότι καλύτερο να σε λέει τσάτσο ένα παιδάκι και 2-3 άλλοι. Περισσότερο οι άλλοι με νοιάζουν, γιατί αυτός είναι μικρός. Και κανένας δε γουστάρει τον λένε έτσι και να κάθονται πίσω απο ένα πληκτρολόγιο... Κι έχω θυμώσει πολύ τώρα. Κι όταν θυμώνω γίνομαι άλλος άνθρωπος.
|
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6
Ρε μάστορα ΕΛΕΟΣ!
Λες ότι με κάποιους με λέτε τσάτσο του Αστρολάβου και είναι αυτό πλάκα;! Πολύ εύκολα ρε τα καλύπτεις όλα με τη πλάκα.
Και το κόβω εδώ γιατί όσο πάει και φορτώνω.
|
Προφανώς εννοείς και εμένα οπότε θα απαντήσω.
Πρώτον το "τσάτσος" το είπε φανερά στην πλάκα.Από εκεί και πέρα είναι διακαίωμα σου να το πάρεις στα σοβαρά και στραβώσεις ή όχι. (προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο πάντως)
Δεύτερον, το ότι σε είπαν και άλλοι από που προκύπτει; Κανένας δεν έχει πει κανέναν τσάτσο απλούστατα γιατί όλη αυτή η πλάκα αρχίζει και τελειώνει εδώ μέσα.
Τρίτον, όσο ξέρεις προσωπικά τον μουσακά εσύ άλλο τόσο τον ξέρω κι εγώ. Το ίδιο ισχύει και με όλα τα παιδιά εδώ εκτός του Άκη (κυρίως) και του Μάνου που παρεπιπτόντως κι αυτούς μέσω του φόρουμ τους γνώρισα. Οπότε αυτά για παρέες απλά δεν παίζουν.
Τέταρτον και τελευταίο όποιος έχει όρεξη για παρεξηγήσεις ατύχησε,δεν προλαβαίνω αυτό τον καιρό.
Για μένα το θέμα κλείνει εδώ και δεν μπαίνω στον κόπο να ξαναπαντήσω,αν κάποιος θέλει να το συνεχίσει... πμ.-
Απλά κομμένος ο πολύς χαβαλές γιατί δημιουργούμε και παρεξηγήσεις και κάνουμε και την ζωή της Δέσποινας και του Αστρόλαβου δύσκολη.