Απάντηση: Μετράει μέρες ο Λεμονής;
Το μπάσκετ είναι στο σωστό δρόμο,είναι θέμα χρόνου να έρθουν οι επιτυχίες. Πάντως λεφτά πέφτουν πάρα πολλά και μάλιστα ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν πίσω. Και τους αναγνωρίζω πως ενώ όλος ο κόσμος (οπαδοί,δημοσιογράφοι της ομάδας) έλεγε να διώξουν τον Γκέρσον το έκαναν όταν αυτοί έκριναν πως είναι σωστό. Τεσπα,η σύγκριση μπάσκετ-ποδοσφαίρου δεν έχει και μεγάλη ουσία,απλά κρίνω συμπεριφορές ανθρώπων.
Ο Κόκκαλης, πέραν του ότι τα τελευταία χρόνια βάζει τον εγωϊσμό του πάνω από την ομάδα, δεν αφήνει κανέναν να δουλέψει. Έχει καταντήσει γραφκό το να αλλάζουν οι πάντες σαν τα πουκάμισα σε αυτή την ομάδα.Επίσης λεφτά από την τσέπη του έχει κάτι χρόνια να βάλει.Για τον περίγυρο μην τα ξαναπώ που μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος Μπάμπης και ο κάθε γραφικός Σάββας να επηρεάζει τις εξελίξεις.
Ο Λεμονής είχε να κάνει με μια 11αδα καινούργια κατά τα 8/11 και γενικά άλλαξε νοοτροπία στην ομάδα μέσα σε ένα καλοκαίρι. Όποιος περίμενε να παίζουμε καλή μπάλα με συταθερότητα κοιμάται όρθιος. Τον Λεμονή από άποψη θεάματος προσωπικά θα τον έκρινα του χρόνου. Φέτος είναι επιτυχημένος.
Του χρεώνεται το "μικρό και ευέλικτο ρόστερ". Μεγάλο παραμύθι. Με το μπάτζετ που είχε φέτος για μεταγραφές και το πόσες μεταγραφές έπρεπε να γίνουν ή θα έπαιρνε λίγους και καλούς ή πολούς και μέτριους. Προς τιμήν του διάλεξε το πρώτο και έβαλε τις βάσεις να χτιστεί μια καλή ομάδα αντί να επιλέξει να πάρει απλά ένα ακόμα πρωτάθλημα.
Επίσης εγώ με τον Λεμονή είδα την ομάδα μου να ρίχνει 2 4άρες στον ΠΑΟ, μία 6αρα και μια 4αρα στην ΑΕΚ, είδα την μεγαλύτερη νίκη της ομάδας μου στο Τσαμπιονς Λιγκ,είδα τα 2 πρώτα διπλά και δεν τον είδα να χάνει και κανένα πρωτάθλημα (για το φετινό δεν θα το μάθουμε ποτέ).
Άντε,ας ψάξουν να βρουν πάλι κανα κελεπούρι τύπου Σόλιντ που θα έχει πάρει 143 πρωταθλήματα Λουξεμβούργου και θα μας οδηγήσει στην καταξίωση.
ΥΓ: Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα μένουν 15-16 ματς ακόμα και αυτά των play-off δεν είναι καθόλου εύκολα. Και τα οποία πρέπει να παίξουμε με προπονητή τον Σεγκούρα...
|