Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-04-2007, 21:28   #263 (permalink)
Slipknot
You know it.

Το avatar του χρήστη Slipknot

Περιοχή: C:\Universe\Earth\Europe\ Greece\Home\Chair\Me
Slipknot is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Slipknot
Προεπιλογή Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Raz3on Εμφάνιση μηνυμάτων
Το μπάσκετ είναι σπορ, που ξεκίνησε στην αμερική. Γιατί να μην είναι αμερικάνικο;
Λεγοντας American Sports ΟΛΟΙ εννοουν rugby κ.λ.π. Και εφοσον αυτη τη στιγμη παιζεται σε ολοκληρο τον κοσμο (ασχετα απο που ξεκινησε) παυει να ειναι "αμερικανικο".
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Raz3on Εμφάνιση μηνυμάτων
Βασικά αν δεν παίζαμε μπάσκετ στην Ελλάδα θα το βλέπαμε, όπως βλέπουμε το ράγκμπι ή το Χόκει. Οι Άγγλοι ας πούμε, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι υπάρχει άθλημα σαν το μπάσκετ, ενώ παίζουν χόκει και ράγκμπι.
Κοιτα, δεν λεω οτι δεν μου αρεσουν τα american sports επειδη ετσι μου κατεβηκε. Υπαρχουν πολυ συγκεκριμενοι λογοι που πιστευω πως το rugby, το hockey, το baseball κ.τ.λ. με τιποτα δεν συγκρινονται με μπασκετ και ποδοσφαιρο. Αλλωστε εχω παρακολουθησει μερικες φορες στην τηλεοραση, εχω και NHL2007 και κατι αλλες βλακειες εγκατεστημενες στο pc (παιζει ο αδερφος μου) και παρ'ολα αυτα δεν με τραβηξαν ποτε αυτα τα σπορ. Στο κατω κατω, δεν ειναι δυνατον να ειναι τοοοσο καλα αυτα τα σπορ και παρολα αυτα να συνεχιζουν να τα παιζουν σε πολυ λιγες χωρες.
Το ποδοσφαιρο και το μπασκετ παιζονται παντου. Ακομα και στην Αμερικη, το ποδοσφαιρο αναπτυσσεται τα τελευταια χρονια.

p.s. Ασε τους Αγγλους. Αν αναφερουμε καποια απ'τα σπορ που εκτιμουν οι Αγγλοι....

Ο χρήστης Slipknot δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση