Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-04-2007, 19:17   #190 (permalink)
Dionisisp
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.

Το avatar του χρήστη Dionisisp

Περιοχή: Αθήνα , Αττική
Dionisisp is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο anthropas Εμφάνιση μηνυμάτων
Τωρα ποιος φταιει ρε χοντρε που εχασες μες στο ΣΕΦ απο τον Πανιωνιο?
Το μεγαλυτερο μπατζετ του πανιωνιου η ο κοσμος που μετεδιδε αρνητικη ενεργεια?
Ουστ απο δω ταβερνιαρη,ε ταβερνιαρη.Μπαγεβιτς του μπασκετ
Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλή η λύση. Με έχει απογοητεύσει εντελώς ο Πίνχας αλλά δεν πιστεύω ότι αν πούμε ότι κάπου στην μέση της χρονιάς είχαμε αλλάξει προπονητή πάλι πιστεύω ότι θα είχαμε προβλήματα.

30 φορές είπε ο Πολίτης ότι δεν γίνετε Πανιώνιος να κάνει σκρην και ο παίχτης να βγαίνει ελεύθερος για τρίποντο χωρίς η αμυνόμενη ομάδα να μην κάνει αλλαγή παίχτη πάνω στο σκριν.

Αυτό το ξέρω και εγώ που δεν είμαι κανένας ειδικός. Το ότι στον ολυμπιακό δεν έγινε σήμερα και φάγαμε τόσα τρίποντα ελεύθερα είναι για μένα περίεργο και δεν είναι για μένα θέμα προπονητή.

Ο Μασιγιάουσκας όπως έβλεπα κυνήγαγε τον παίχτη του σαν τρελός. Μου δείχνουν οι παίχτες του Ολυμπιακού σαν να μην ξέρουν να κάνουν τα λεγόμενα βασικά του Μπάσκετ.

Είδατε πόσο ωραία έπαιζε το πικ εν ρολ ο Μάτσε με Μπουρούση. Το ίδιο και ο Ντόμεργκαντ με Μπουρούση. Αυτό γιατί το είδαμε μόνο σήμερα;

Απορώ με πολλά πράγματα που δεν μπορεί κάποιος να μου τα λύσει μόνο αν μου πει ότι φταίει μόνο ο προπονητής.

Πάντως όποτε ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να πάρει συμαντικό παιχνίδι δεν τα κατάφερε ποτέ εκτώς ελαχίστων εξαιρέσεων.
να του μιλήσω εγώ.

Αντώνης Βαρδής.
Ο χρήστης Dionisisp δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση