Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-04-2007, 17:00   #6 (permalink)
gatoni
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Απάντηση: Εισήγηση - βόμβα του Ευρωδικαστηρίου: «Αναγνωρίστε πτυχία των κολεγίων»

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Raz3on Εμφάνιση μηνυμάτων
1. Πως πιστεύεις ότι θα λειτουργήσουν σωστά. Θα ξυπνήσει η Γιαννάκου και θα πει " οι κακομοίριδες δεν έχουν όργανα στα εργαστήρια. Δεν τους βάζω; ".

2. Εκεί στην Πάτρα που είσαι, πέφτει πολύ ξύλο; Κρύβονται οι αναρχικοί στο άσυλο; Όταν καταλάβεις την αξία του ασύλου, θα είναι αργά...

3. Δεν ξέρω την σχολή σου, πάνε 4 χρόνια που κοίταξα το πρόγραμμα σπουδών. Δεν έχω δεί κάτι τόσο αναχρονιστικό όμως, γενικά.

4. Ξέρω αρκετά από προγράμματα σπουδών σε μεγάλα ιδρύματα του εξωτερικού και για τον λόγο αυτό έχω μεγάλο σεβασμό στο εύρος του γνωστικού αντικειμένου που καλύπτουν τα πτυχία των καλών ελληνικών πανεπιστημίων. Αυτό δεν θα αλλάξει. Επίσης από παιδιά που σπουδάζουν στο εξωτερικό και ξέρω, και τα πάνε καλά, η διαφορά δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο μεγάλη όσο παρουσιάζεται. Εξάλλου πάντα θα υπάρχει κάποια διαφορά, ανάμεσα σε μία φτωχή χώρα και μία πλούσια.

5. Δεν είναι δουλειά μου ο έλεγχος τον κονδυλίων. Να επιλειφθεί το κράτος και να αξιοποιούνται σωστά. Αλλά δεν θέλουν να αξιοποιηθούν σωστά, θέλουν να μην τα δίνουν καθόλου. Και είναι θλιβερό να βλέπεις αυτούς που κόπτονται για το καλό της ελληνικής παιδείας να μην είναι καθόλου αρνητικοί στην μη χρηματοδότηση των σχολών τους. Πως θα καλυτερεύσουν;

1. Δηλαδή για την αντικατάσταση των χαλασμένων οργάνων χρειάζονται τρελά λεφτά,ε; Απλά στα εργαστήρια όσοι έχουν αρμοδιότητα για τέτοια θέματα τα γράφουν στα τους.

2. Ε ναι πέφτει! Δεν ξέρω αν παθαίνεις πολιτισμικό σοκ που το ακούς αλλά αν τολμήσεις να ψηφίσεις κατά της κατάληψης το λιγότερο που θα εισπράξεις είναι κράξιμο και είναι αρκετά πιθανό να αρπάξεις και μερικές ψιλές. Επειδή είσαι τόσο τραμπούκος που ψήφισες σύμφωνα με τα πιστεύω σου!
Το άσυλο υπάρχει για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Εμπόδισε κανείς την διακίνηση των ιδεών από το 1974 και μετα; Απλά τώρα εξυπηρετεί και την ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών...

3. Εγώ λοιπόν που κάνω αυτά τα μαθήματα σου λέω πως αρκεταά δεν χρησιμεύουν πουθενά.

4. Άλλο κάποια διαφορά και άλλο χαώδης διαφορα. Και ξαναλέω πως αναφέρομαι στη λειτουργεία των Πανεπιστημίων, σε θέματα γνώσεων (τουλάχιστον θεωρητικών) δεν πιστεύω πως υστερούμε.

5. Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα. Όσο για τη χρηματοδότηση: Εδώ τρώνε αυτά τα λίγα που παίρνουν,τι σε κάνει να πιστεύεις πως αν δωθούν περισσότερα χρήματα δεν θα τα φάνε και αυτά;