Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-02-2008, 16:20   #3 (permalink)
Kallia
Planet girl > all

Το avatar του χρήστη Kallia

Περιοχή: Κηφισιά
Kallia is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Άλλο κατακρίνουμε εμείς τόσες μέρες άλλα βλέπεις εσύ...Γιατί νομίζεις ότι βγήκα από τα ρούχα μου εγώ με τον Γεωργιάδη? Επειδή τραυματίστηκε σοβαρά ο Καράμπελας? Μπορεί να σου τύχει και χειρότερος τραυματισμός σε μαρκάρισμα χωρίς να είναι επικίνδυνο. ΤΌ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ότι ενώ η μπάλα ήτανε στο έδαφος μπροστά από τα πόδια του Καράμπελα ο Γεωργιάδης ξαφνικά σηκώνει το πόδι του και το κατεβάζει πάνω στο γόνατο του!!! Και αυτός κάνει λες και δεν έγινε τπτ συνεχίζουμε το παιχνίδι και επειδή μας είδε όλη η Ελλάδα και μας κράζει την επόμενη μέρα αναγκαστικά βγάζουμε μια ανακοίνωση και τους υπενθυμίζουμε το ήθος που έχουμε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια για να αποδείξουμε έτσι ότι είχαμε στόχο την μπάλα απλά την μπέρδεψε με το γόνατο του ο καημένος. Μας δουλεύει και απο πάνω ο ... μη πω τι!

Που κολλάει λοιπόν το συγκεκριμένο γεγονός με αυτό του Εντουάρντο? ΠΟΥΘΕΝΑ.

Μιλάς για μια φάση που φαίνεται καθαρά ότι δεν είχε πρόθεση να το χτυπήσει απλά κινή8ηκε γρήγορα ο Εντουάρντο και βρήκε το πόδι του με πολύ μεγάλη φόρα και έγινε αυτό το πολύ μεγάλο κακό. Ο παίκτης αποβλήθηκε και τιμωρήθηκε, μετάνιωσε παρότι σου ξαναλέω είδαμε όλοι ότι δεν το ήθελε και πήγε στο νοσοκομείο να το επισκεφτεί το ίδιο ή το επόμενο βράδυ. Ο κύριος Γεωργιάδης που μόνο για την μπάλα δεν πήγαινε και παρότι όλος ο κόσμος του τα χώνει όχι δεν έκανε τπτ (θυμάμαι χαρακτηριστικά τον παίκτη του Άρη να δηλώνει ότι "ακόμη τηλεφώνημα και συγνώμη δεν έχω δεχτεί από τον Γεωργιάδη") αλλά κατά την διάρκεια του αγώνα σφύριζε αδιάφορα μπας και δεν πάρει χαμπάρι κανείς τι έγινε...

Μην κρίνεις απο το αποτέλεσμα, δλδ πόσο σοβαρά τραυματίστηκε ο παίκτης, δεν είναι κριτήριο αυτό. Μπορώ εγώ να σου κατεβάσω την σχάρα στο γόνατο και να μην πάθεις τπτ και να πας εσύ να τριπλάρεις και να πάθεις χιαστούς μόνος σου. Για να τραυματιστεί τόσο σοβαρά ο Εντουάρντο μέτρησε το κέντρο βάρους που είχε την δεδομένη στιγμή, η ισοροπία του και το σημείο ακριβώς εκεί που τον βρήκε. Ένα από αυτά να ήτανε αλλιώς μπορεί να μην είχε πάθει και τίποτα, πάλι κόκκινη κάρτα είναι βέβαια γιατί πάει με τις τάπες που είναι πάντα επικίνδυνο.

Το θέμα είναι αν ο στόχος σου είναι η μπάλα ή το πόδι και πως αντιδράς μετά. Εκεί φαίνεται ποιος είναι καθίκι και σε ποιόν δεν αξίζει να παίζει μπάλα. Και ο στόχος του Γεωργιάδη δεν ήτανε η μπάλα όπως και η αντίδραση του μετά ήτανε για πολύ ξύλο. Ελπίζω πλέον να κατάλαβες τι διαφορά και γιατί τα έχει πάρει ο κόσμος με τον Γεωργιάδη.

Ο χρήστης Kallia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση