Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
ΜΠΑΣΚΕΤ: Τεράστια νίκη στο μπάσκετ επί του ΠΑΟ, και μεγάλη εμφάνιση Καλαϊτζή. Το καλύτερο παιχνίδι του Άρη που είδα φέτος απέναντι σε μια ανίκητη ομάδα.Ο ΠΑΟ απλά δεν παίζεται. Η μόνη του αδυναμία είναι οι ελλείψεις στους ψηλούς αλλά και έτσι είναι ικανός να ανατρέψει διαφορά 20 πόντων σε ένα 10΄ με οποιοδήποτε αντίπαλο.Ο Καστλ ήταν τρομερός γκαρντ, αλλά πιστεύω αν ο Ουάσιγκτον καταφέρει να ξεκολλήσει το σύνδρομο ΝΒΑ από πάνω του [τρέχω όσο πιο γρήγορα μπορώ για να τελειώσω την επίθεση και έχω το δικαίωμα να σουτάρω όσο θέλω μέχρι να βρω το χέρι μου] μπορεί να καλύψει το κενό του.
Το Σάββατο η ΕΡΤ έδειξε το θεαματικότερο ματς ΝΒΑ για φέτος. Απίστευτος ρυθμός,επιθέσεις 10΄΄ , σκορ ΜΠΟΥΛΣ-ΝΤΕΝΒΕΡ: 135-121΄.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο διμαρτύρονται τόσο πολύ οι οπαδοί του ΠΑΟ. Τι στόχο έχουν θέσει για φέτος,να πάρουν το Πρωτάθλημα ή να δούνε τον ΠΑΟ να προσφέρει χορταστικό θέαμα; Αν είναι το πρώτο είναι απόλυτα επιτυχημένη η μέχρι τώρα πορεία τους. Αν είναι το δεύτερο,έχουν δίκιο και γκρινιάζουν, ο ΠΑΟ έχει αντικαταστήσει τα Υπνοστεντον,αλλά και όταν κάναν τις καλές πορείες στην Ευρώπη το ίδιο θέαμα δεν παρουσίαζαν;
Βρε λέτε να γίνει το θαύμα και η Ρεάλ να αυτοκτονήσει;
Εγω πάντως προτιμώ να το παλέψουμε για το ΤΣ. ΛΙΓΚ και ας τη χαρίσουμε την κούπα στους Καστιγιάνους. Για άλλη μια φορά ο Ετοο έδειξε ότι είναι ο παίκτης που βρίσκει δίχτυα ευκολότερα από οποιοδήποτε άλλο στην Μπάρτσα. Με αυτόν μέσα είναι άλλη ομάδα και αφήνει και το πεδίο ελεύθερο στον Μέσι να κάνει τα δικά του.
|