Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Don Vito
Ο δικος μου ο παικτης το μονο που εκανε ηταν ενα σκληροτατο μαρκαρισμα κατα τη διαρκεια του αγωνα. Και γι αυτο επρεπε να τιμωρηθει κατα τη διαρκεια του αγωνα και ΜΟΝΟ. Εφοσον δεν εγινε ετσι, δεν υπαρχει λογος να γινει αυτο με ποινη 5 αγωνιστικων μετα το ματς. Οποτε μπορουμε να πουμε σ' αυτη την περιπτωση οτι εστω και καθυστερημενα διορθωθηκε το λαθος...
|
Καταρχήν για να είμαστε σωστοί και δίκαιοι και να μην λέει ο καθένας του κεφαλιού του. Κάθε ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει νόμους και κανόνες. Όπως και σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου έτσι και στο Ελληνικό η μόνη περίπτωση για να τιμωρηθεί παίκτης από αθλητικό δικαστή και μέσω βίντεο είναι αν το παράπτωμα δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη του διαιτητή. Στην προκειμένη φάση εφόσον ο διαιτητής ενώ είδε την φάση ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ και έδωσε πλάγιο την φάση την είδε και την έκρινε. Τι έγινε λοιπόν? Έκανε πολύ σωστά την καταγγελία ο Άρης και με την σειρά του ο αθλητικός δικαστής είδε το βίντεο που φαίνεται καθαρά ότι ο διαιτητής κοιτάει την φάση και κρίνει όπως πιστεύει. Εφόσον λοιπόν είδε πλάγιο ο αθλητικός δικαστής βάση του νόμου λέει "εμένα δεν μου δίνει κανείς το δικαίωμα να αλλάξω απόφαση του διαιτητή" και πολύ ΣΩΣΤΑ αθωώνει τον Γεωργιάδη και μπράβο στην αθλητική δικαιοσύνη που σε μια από τις λίγες περιπτώσεις πράττει δίκαια και σωστά βάση του νόμου. Αν δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη του διαιτητή να είστε σίγουροι ότι θα είχε φάει καμιά 5ρια αγωνιστικές από τον αθλητικό δικαστή.
Το ΕΓΚΛΗΜΑ στην όλη υπόθεση είναι ότι ο διαιτητής που προφανώς απλά δεν ήθελε να αφήσει τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες στα πρώτα λεπτά του ματς και γράφει στα

του την σωματική ακεραιότητα των παικτών (το πρώτο μέλημα κάθε διαιτητή σε έναν αγώνα) βαθμολογήθηκε με άριστα!!! αντί να τον διαγράψουν από του πίνακες έτσι ώστε να μην ξανασφυρίξει. Αυτό είναι το πραγματικό σκάνδαλο. Να αλλάξεις απόφαση του διαιτητή δεν γίνεται αφού έτσι λένε οι κανονισμοί εφόσον είναι ο απόλυτος άρχοντας ενός αγώνα αλλά τιμώρησε τον διαγράφοντας τον μια και καλή για να μην ξανά έχουμε παρόμοιες διαιτησίες και περνούν ατιμώρητα τέτοια δολοφονικά χτυπήματα. Εκεί καταλαβαίνεις την διαφθορά…
Don Vito όπως καταλαβαίνεις το "κατά την διάρκεια του αγώνα" δεν ισχύει…και επειδή βλέπω πόσο αντικειμενικός είσαι δεν χρειάζεται καν να εκφράσω γνώμη για την γραφικότατη δήλωση « το μονο που εκανε ηταν ενα σκληροτατο μαρκαρισμα». Μου αρκεί που γνωρίζω πολύ καλά τι θα έλεγες αν το ίδιο είχε κάνει ο Στολτίδης ή ο Ζήκος ή ο Γκούμας στον Μπαλάφα…