Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-02-2008, 01:34   #3352 (permalink)
Don Vito
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη Don Vito

Don Vito is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο anthropas Εμφάνιση μηνυμάτων
Με επαληθευεις ακριβως σε αυτο που πιστευω.Εγω δεν μπορω να μιλαω για σαπιλες αλλα ο δικος σου παιχτης αθωωνεται 1 μερα πριν το ματς απο ποινη 5 αγωνιστικων

Το οτι αποφασισες εσυ οτι ο Γεωργιαδης πηγε να παρει τη μπαλα δε σημαινει πως θα τυφλωσεις ολο τον κοσμο που πιστευει το αντιθετο.Για μενα ο Γεωργιαδης πρεπει να τιμωρηθει και ξαναλεω δε με νοιαζει αν θα παιξει με τον οσφπ.Ας τιμωρηθει μετα
Εγω ομως μπορω να μιλαω για σαπιλες. Ασχετα που αποφευγω να το κανω... Ο δικος μου ο παικτης αλλωστε δεν εκανε κεφαλοκλειδωμα σε κανενα αντιπαλο, ουτε εδωσε κανενα μπουκετο( ).

Ο δικος μου ο παικτης το μονο που εκανε ηταν ενα σκληροτατο μαρκαρισμα κατα τη διαρκεια του αγωνα. Και γι αυτο επρεπε να τιμωρηθει κατα τη διαρκεια του αγωνα και ΜΟΝΟ. Εφοσον δεν εγινε ετσι, δεν υπαρχει λογος να γινει αυτο με ποινη 5 αγωνιστικων μετα το ματς. Οποτε μπορουμε να πουμε σ' αυτη την περιπτωση οτι εστω και καθυστερημενα διορθωθηκε το λαθος...

Αυτο που βλεπω και αυτο που ξερω τοσα χρονια απο το Γεωργιαδη δεν το "αποφασισα" πριν 2 αγωνιστικες. Δεν περιμενα να διαμορφωσω αποψη γι αυτον τον παικτη στα 36 του...
Ο χρήστης Don Vito δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση