Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-02-2008, 05:38   #4 (permalink)
Commando7hh
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Champions League - UEFA

Αρεσκεται στο ιδιο στυλ παιχνιδιου με μας, αλλα το κανει πολυ καλυτερα... και εχει παγκο που φτανει για να φτιαξεις αλλη μια ιδια ομαδα, καλυτερη απο τη δικη μας. Και διαφορα υπαρχει στην ποιοτητα, αλλα εκει που υπαρχει τεραστια διαφορα ειναι στη φυσικη κατασταση και στο τρεξιμο. Που με αυτο το στυλ παιχνιδιου εχει τη μεγαλυτερη σημασια.

Γιατι ο Ντρογκμπα ειναι μαλλον ο καλυτερος επιθετικος στον κοσμο αυτη τη στιγμη, ο Ανελκα παρα πολυ επικινδυνος, αλλα κι εμας ο Κοβασεβιτς την κανει τη ζημια για πλακα αμα τον αφησεις λιγο(ασχετα απο το διαφορετικο στυλ του με τους αλλους δυο).

Οποτε με 0-0 κι εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Πιο ευχαριστημενος απο οτι με 2-1 πχ. Γιατι μια ισοπαλια με γκολ εκτος εδρας τη μπορουμε. Αμα μπουν οι αλλοι φουριοζοι στο γηπεδο τους ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.

Ας κανουμε μια καλη εμφανιση και οτι γινει, δεν εχω απαιτηση να περασουμε την Τσελσι εξαλλου.