Απάντηση: Champions League - UEFA
Λοιπόν,να πω την παπαριά μου πριν το ματς μιας και την είχα πει και πριν την Βέρντερ και πήγε γούρι (έχω άλλα 15-20 γούρια μέχρι να αρχίσει το ματσάκι...)!
Άκουσα πως η 11άδα θα είναι Νικοπολίδης-Ζεβλάκοφ, Σέζαρ, Άντζας,Πάντος- Τόρο,Λεντέσμα,Ιέρο- Γκαλέτι,Ντάρκο,Τζόλε.
Οπότε έχουμε εγκαταλείψει την ιδέα δημιουργίας από τον άξονα. Ντάξει,λογική σκέψη από τον Λεμονή αφού η αντίστοιχη τριάδα της Τσέλσι στα χαφ θα είναι Εσιέν,Μπάλακ, Λάμπαρντ δηλαδή 3 παίχτες που όλοι τρέχουν πολύ οπότε αν ξεκινούσε ο Μπελούτσι αυτομάτως είχαμε ένα μειονέκτημα εκεί. Κρίμα που δεν είναι 100% έτοιμος και ο Λούα Λούα ώστε να έχεις ακόμα έναν που κυνηγάει συνέχεια.
Βασικά ξέροντας πως και η Τσέλσι είναι ομάδα που κυρίως περιμένει δεν μπορώ να δω κάποιον να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον άλλο αρκετά πίσω και να παίξει στην κόντρα,κάτι που αρέσει και στις 2 ομάδες. Οπότε λογικά θα είναι ένα κλασσικό ματς της υπομονής με τις στημένες φάσεις να έχουν πολύ σημαντικό ρόλο. Γι' αυτό θα κρίνει πολλά και το αν θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει ο Ντρογκμπά.
Ο πρώτος στόχος είναι το μηδέν πίσω (δηλαδή το 0-0 είναι πολύ καλό αποτέλεσμα) και ό,τι βγει μπροστά. Από την άλλη αν παίξουμε απλά για να μην χάσουμε και δεν τους τρομάξουμε και λίγο θα έρθει ένα ωραιότατο 0-1 χωρίς να το καταλάβουμε.
Το κακό είναι πως παίζουμε με μια ομάδα που αρέσκεται στο ίδιο στυλ παιχνιδιού με εμάς (πολύ πρέσινγκ,ταχύτητα στα άκρα και χτύπημα στην κόντρα) οπότε αφού έχει σημαντικά μεγαλύτερη ποιότητα τα πράγματα είναι δύσκολα...
Τεσπα,καλή τύχη να έχουμε και να πιάσουν τα γούρια!
ΥΓ: Φυσικά μπορεί να μπει κανα γκολ στο 3' ξέρω 'γω (όπως έγινε στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στο κύπελλο) και όλα αυτά αύριο να ακούγονται παπαριές ολκής...
|